4 tipuri de bărbați de care trebuie să fugi pentru a fi fericită.

Există bărbați cu care nu vei putea construi o relație puternică și sănătoasă.

Poate te întrebi ”De ce nu voi reuși?” sau „Voi avea răbdare și totul va fi bine”, îți sugerez mai bine să verifici dacă nu ești lângă bărbatul nepotrivit. Există mai multe motive pentru asta – ereditatea, traumele din copilărie, influența din exterior sau poate … Dumnezeu știe de ce, dar asta te va împiedica să fii fericită cu el.

4 tipuri de bărbați de care trebuie să te îndepărtezi cât mai curând posibil:

1. Bărbatul agresiv

Bărbatul care te-a lovit o dată, te va lovi din nou. Acordă atenție încă de la începutul relației – ți-a dat o palmă peste cap, peste față sau altă opțiune – să știi că asta se va repeta tot timpul. Ascultă ce spun oamenii din exterior. Dacă spun că este agresiv (fosta, fratele, sora, acei oameni care îl cunosc bine). Dacă te lovește, înseamnă ca îți provoacă durere. Nu aștepta ca agresiunea lui să te rănească. Nu ai timp să înțelegi motivele comportamentului său. El reacționează așa și punct.

2. Bărbatul dependent

Aici nu putem spune care femeie este mai norocoasă, cea a cărui partener bea constant, cea a cărui este dependent de droguri sau de jocurile de noroc. Toate dependențele sunt dezgustătoare. Oamenii dependenți distrug totul în jurul lor, începând cu ei înșiși. Nu-și dau seama că sunt conduși de dorința de a obține încă o doză – de alcool, droguri. Și câte femei cred că aceasta a fost „ultima dată”. Îl vindecă, îl salvează… Dar toate acestea niciodată nu funcționează.

3. Bărbatul leneș

Din păcate, nu toți bărbații sunt capabili să-și întrețină familia. Există un tip de bărbați care vor sta acasă și te vor ”hrăni” cu povești despre cum ar putea câștiga … dar, din păcate, îi ocolește norocul sau nu s-au născut în familia potrivită și multe alte motive. Astfel de bărbați se țin bine de femeile care duc toată povara pe umerii lor. Ei înțeleg că nu au nevoie să-și caute un loc de muncă mai bun și nici măcar nu le este rușine pentru asta.

4. Bărbatul care se consideră superior. 

Nu contează cum, nu contează pentru ce. Cel mai important lucru pentru el este controlul și să-și arate superioritatea. Tirania este o altă trăsătură a sa. Alături de el, ți se pare că faci totul greșit. Acest tip de bărbat este traumatizat din copilărie de o femeie (mama, bunica, sora) și astfel se răzbună pe ea… prin tine.

Dacă îți vei lega viața cu unul dintre acești bărbați, consecințele pot fi groaznice. Și nu numai pentru tine, ci și pentru copiii pe care urmează să-i naști de la el.

Desigur, nu-ți pot interzice să trăiești cu bărbatul pe care ți-l dorești, ”tu ești creatorul vieții tale”. Dar sarcina mea este să-ți atrag atenția asupra trăsăturilor de caracter ale bărbaților cu care nu vei putea construi un echilibru în relație.