4 greșeli în comportamentul femeii, care îi reduc valoarea în ochii bărbatului.

Există femei care nu înțeleg că atitudinea bărbatului față de ele depinde de comportamentul lor. Ele cred că bărbații își aleg o parteneră numai pe baza caracteristicilor  exterioare. Această opinie este greșită. Multe domnișoarele care nu au cele mai atractive trăsături externe, sunt capabile să cucerească cei mai pretențioși bărbați. În același timp, femeile frumoase rămân fără atenția masculină.

Iată ce greșeli fac unele și astfel își reduc valoarea în ochii bărbaților.

1. Nu-și exprimă supărările. 

Multe femei vor să rămână bune cu orice preț în ochii partenerului lor. Ele încearcă să nu-și exprime supărările și nemulțumirile. Acest lucru duce la faptul că la un moment dat răbdarea se termină și emoțiile izbucnesc.

Bărbații nu citesc gândurile și nu pot prezice emoțiile femeilor. De aceea, trebuie să exprimi direct ceea ce nu-ți place.

2. Sunt obsesive.

Cum să înțelegi unde este linia dintre indiferență și obsesie? Dacă femeia este indiferentă față de bărbat, lui nu-i place asta. Nici obsesia excesivă nu-i provoacă entuziasm.

Bărbații preferă doamnele care știu să-și protejeze spațiul personal și în același timp, să nu încalce spațiul bărbatului.

Nu trebuie să fii geloasă pe bărbatul cu care ai ieșit la a doua întâlnire. Este inacceptabil să-i ceri telefonul pentru a-l verifica. Bărbaților nu le plac femeile care au un singur scop în viață: să-și găsească un partener cu orice preț.

3. Au o atitudine negativă față de bărbați.

Chiar dacă relația ta anterioară nu a funcționat, nu ar trebui să-i spui noului partener despre asta. Este deosebit de important să nu vorbești urât despre fostul. Lasă asta pentru discuțiile cu fetele. Dacă ești hotărâtă să construiești o nouă relație, atunci nu privi înapoi.

Dacă ți se pare că bărbați normali nu există, atunci renunță la întâlniri. Crezi că toți sunt ticăloși? Atunci, cel mai probabil problema este în tine, nu în ei.

4. Așteaptă ca bărbatul să le rezolve toate problemele.

Există femei care își caută un bărbat care ar putea să le rezolve toate problemele. Ele sunt dispuse să creeze o relație fără iubire, numai ca partenerul să preia toate grijile lor. Își caută „un tată” care le va îndeplini toate capriciile, din simplul motiv că sunt tinere și atractive.

În acest fel, nu va fi posibil să construiești o relație normală, pentru că bărbații de asemenea au nevoie de sprijin, tandrețe și dragoste. Atunci când bărbatul investește sentimente și resurse materiale într-o relație, el vrea același răspuns de la partenera sa. Așteaptă reciprocitate.