Iată de ce femeile ar trebui să aibă 5 bărbați și cine sunt ei?

Există o opinie că fiecare femeie fericită și de succes ar trebui să aibă în viața ei 5 bărbați. Astăzi vom încerca să înțelegem cât de apropiată de adevăr este această afirmație.

Cine sunt acești bărbați?

Primul bărbat – este prietenul căruia i se spune totul, dar nu i se arată nimic.

Multe fete adoră să lege prietenii cu băieți. Fiecare dintre ele are cel puțin 2-3 prieteni cu care adoră să comunice, să se plimbe, să râdă, să se plângă pe bărbați, să împărtășească povești din viața lor și a prietenelor lor.

Pentru bărbați, acesta este poate cel mai umilitor lucru, iar un bărbat sănătos mental nu va fi prieten cu o femeie, din simplul motiv că nu are timp pentru asta.

Al doilea bărbat – este iubitul căruia i se arată totul, dar nu i se spune nimic.

Cel puțin o dată în viața femeii s-a întâmplat un incident când vrei un bărbat din punct de vedere fizic și atât. Cu el nu ai ce discuta, este iresponsabil, adesea plictisitor, dar te atrage la nivelul fiziologic. După actul s*xual, vrei să te ridici și să pleci, deoarece comunicarea nu numai că nu te atrage, dar uneori te respinge.

Al treilea bărbat – este soțul căruia i se arată puțin și i se spune puțin.

În psihologia femeii există două strategii – obținerea unor gene puternice pentru nașterea copiilor și îmblânzirea unui bărbat grijuliu și de încredere pentru supraviețuire. Trebuie să găsești ceva între, astfel încât să fii atrasă fizic și să poți vorbi cu el despre ceva.

Dar oameni ideali nu există și, ca urmare, soțul este persoana cu care nu întotdeauna ai ce discuta și nici în pat nu este totul perfect. Cu toate acestea, calitatea intimității și a conversațiilor nu este atât de rea. Totul pare să fie bun, dar nu wow.

Al patrulea bărbat – este ginecologul, căruia i se poate arăta totul și i se poate spune totul.

Multe femei sunt convinse că ginecologul trebuie neapărat să fie bărbat. O persoană educată, interesantă, căreia i se poate spune orice, pentru că este și medic, și bărbat, un combo uimitor!

Al cincilea bărbat – este șeful: cum spune, așa va fi!

Una dintre cele mai populare fantezii feminine este o poveste de dragoste cu șeful. Fiecare își dorește ca acesta să fie un om carismatic, influent, capabil să-i plătească un salariu bun și să o asculte într-o atmosferă relaxată la sfârșitul zilei de lucru.

Dacă femeia are acești cinci bărbați, atunci este fericită. Este doar o opinie, dar cât de adevărată, este greu de spus.

Poate ai avut sau ai o astfel de experiență? Împărtășește-ne în comentarii.