Bărbații de peste 60 de ani își caută partenere care au aceste 9 trăsături de caracter.

Un prieten apropiat își caută de mulți ani o parteneră, cu care ar vrea să trăiască până la sfârșitul zilelor. Dar până acum, fără succes. El are 62 de ani și caută o femeie puțin mai tânără decât el.

Am fost curioasă să aflu la ce trăsături feminine acordă atenție bărbații de peste 60 de ani. Am identificat 9 lucruri:

1. Sănătatea bună.

Starea de sănătate a femeii joacă un rol semnificativ pentru bărbați. Ei își doresc alături o femeie sănătoasă, pentru a putea fi cât mai mult timp împreună. În cazul în care femeia este foarte bolnavă, atunci nu se știe cum ar putea evolua situația.

2. Atitudinea pozitivă.

Orice bărbat vrea să vadă lângă el o doamnă cu atitudine pozitivă și nu una care spune constant cât de rău este totul.

3. Grija. 

Pe măsură ce îmbătrânești, vrei să primești și să oferi mai multă grijă. Bărbatul nu vrea să vadă lângă el o doamnă insensibilă, căreia nu-i pasă de cel de lângă ea.

4. Să fie o bună gospodină.

În tinerețe, nu toți bărbații acordă atenție abilităților culinare ale partenerei. La bătrânețe însă, bărbații preferă femeile care gătesc excelent.

5. Să fie înţelegătoare. 

Ideal ar fi să găsești o femeie care te înțelege din jumătate de cuvânt. Bărbații după 60 de ani sunt dornici să găsească astfel de femei.

6. Să nu se plângă.  

Mai presus de toate, bărbații acordă atenție doamnelor care nu se plâng de orice.

7. Să-i ceară sfatul.  

Bărbaților maturi le plac doamnele care se consultă cu ei înainte de a face ceva. Acest lucru este foarte măgulitor.

8. Să nu-i plictisească citindu-le notații.

Unele doamne păcătuiesc, învățându-și constant bărbații. La bătrânețe bărbații preferă doamnele care nu fac presiune asupra lor.

9. Sprijinul. 

Bărbații la orice vârstă caută sprijinul femeilor. De aceea, dacă doamna manifestă sprijin, cel mai probabil el o va plăcea.

Consider că aceste lucruri sunt cele mai importante pentru bărbații de peste 60 de ani. Ce crezi, mai sunt și altele? Împărtășește-mi opinia ta în comentarii.