4 motive pentru care bărbații se tem de femeile inteligente

Bărbații adesea vorbesc despre faptul că își doresc alături de ei partenere egale. Să fie educate, să aibă un loc de muncă bine plătit. De fapt, ei doar spun asta, în realitate totul este diferit. Bărbații sunt ostaticii propriilor declarații. Cer un lucru, dar atunci când îl obțin, nu sunt mulțumiți de rezultat.

Deci, de ce bărbații nu sunt mulțumiți de femeile inteligente?

1. Nu pot fi manipulate.

Bărbaților le place să conducă, să fie lideri. Dar oare este posibil să facă acest lucru cu o femeie inteligentă? Nu. Cu o astfel de femeie apriori nu vei putea fi lider. Pentru a merita acest rol, trebuie să muncești. Dar cine vrea asta? Aproape nimeni. Deci, ajungem la faptul că bărbații caută femei inteligente, cu care vor petrece timpul interesant, dar de fapt le este teamă de asta.

2. Cu ele este dificil.

Desigur, cu ele nu este ușor. O femeie inteligentă nu cade în capcana unor provocări sau trucuri. Ea știe totul. Și nu va alerga niciodată după un bărbat. De aceea, bărbații nu vor să-și complice viața. Le este mai simplu să găsească femei care pot fi manipulate. Da, s-ar putea să nu fie interesant cu ele, în schimb va fi ușor.

3. Au cerințe mari. 

Desigur, astfel de femei nu-și vor coborî standardele. Ele construiesc relații dintr-un motiv, știu din start ce-și doresc. Și vorbesc despre asta cu îndrăzneală. Dar cărui bărbat îi place acest lucru? Bărbații vor să primească, să consume, dar să lucreze și, cu atât mai mult, să răspundă cererilor cuiva –  nu-i interesează. Deci, femeia care cere de la bărbat ceea ce cere și el de la ea, nu primește nimic. Sau mai bine zis, pe nimeni.

4. Trebuie să-i corespunzi.

De asta se tem cel mai mult bărbații. Nu doar să audă despre cerințe, dar și să corespundă femeii. Cu o femeie prostuță este ușor, ea nu înțelege ce vrea, poate fi ușor controlată și este de acord cu toate. De aceea bărbatul corespunde doar lucrurilor pe care și le-a inventat. Să corespunzi unei femei egale, este prea difiicil.

Trist este faptul că femeile depun eforturi, lucrează la dezvoltarea lor, dar nimeni nu are nevoie de asta. De cele mai multe ori, femeile inteligente sunt singure. Bărbații nu sunt pregătiți să trăiască cu ele. Desigur, este nedrept, dar ce poți face cu asta? Îți rămâne doar să aștepți și să-l cauți pe cel care te va înțelege. Care va fi dispus să-ți corespundă.

De fapt, nu ar trebui să-ți faci prea multe griji în privința asta. Dacă ești încrezătoare, dacă te iubești – mai devreme sau mai târziu vei întâlni pe cineva care să te iubească. Nu merită să te adaptezi bărbaților. Construiește-te, trăiește și bucură-te de viață. Totul va fi bine la cei care își doresc cu adevărat acest lucru.