Relația unui bărbat tânăr cu o femeie de peste 40 de ani: experiența mea personală și ce concluzii am tras.

De ce vreau să scriu despre asta? Pentru că am trăit o astfel de experiență cu două femei. Prima era cu 7 ani mai în vârstă decât mine, cealaltă cu 10.

Cum începe o astfel de relație?

Se întâmplă ca la bărbații și femeile de orice vârstă. Doi oameni se plac, se cunosc și, dacă totul este în regulă, comunicarea se transformă într-o relație.

Nu știu dacă femeile se gândesc imediat la o relație pe termen lung, dar pot spune cu siguranță că bărbații nu se gândesc la asta, ei doar vor să petreacă timpul plăcut.

Cum a fost experiența mea?

Prima parteneră am cunoscut-o pe un site de întâlniri. Nici ea, nici eu nu ne doream o relație serioasă. Era cu 7 ani mai în vârstă decât mine, o femeie foarte frumoasă și inteligentă, divorțată, avea o fiică adultă.

Prima întâlnire a avut loc la ea acasă. Am luat cina, am băut puțin, am vorbit și am rămas la ea. Dimineața am plecat și deja mă gândeam că nu ne vom mai întâlni niciodată.

A trecut o săptămână. Nu i-am scris și de fapt, deja uitasem, dar ea a luat inițiativa. Mi-a scris un mesaj că vrea să ne întâlnim, că îi este dor de mine și, oricât de ciudat ar părea, fără stau prea mult pe gânduri am plecat la ea. Totul a fost grozav!

Apoi am început să ne întâlnim regulat și ne simțeam foarte bine împreună. Petreceam toate weekendu-rile cu ea și așa a trecut un an. La ea la serviciu toți știau despre noi, eu însă, încercam să ascund această relație, dar în orașul nostru mic a fost greu să ascundem ceva. Apăream peste tot ca un cuplu, nu voi ascunde că mă simțeam puțin jenat sau, mai bine zis, incomod. Mărturisesc că îmi era rușine de diferența noastră de vârstă.

Așa au trecut trei ani. Însă înțelegeam că această femeie nu este potrivită pentru crearea unei familii. Pentru ea era deja târziu să nască și, în general, nu-mi imaginam relația noastră în cinci ani. Încet, încet am condus relația spre despărțire. Firește, ea a simțit totul și s-a supărat.

În acest moment dificil pentru noi, brusc i s-a oferit un loc de muncă în alt oraș și ea a acceptat. Nu voi ascunde, eram bucuros că s-a întâmplat.

Ea a plecat, am mai comunicat o vreme, ne sunam, ne scriam. Dar, în scurt timp toate contactele s-au redus. Ea și-a găsit un alt bărbat mai în vârstă. Eu mă întâlneam cu o fată tânără. Acum nu mai comunicăm deloc.

Cât despre a doua femeie care era cu 10 ani mai în vârstă decât mine, aici totul s-a încheiat mult mai repede. Ne-am cunoscut într-un restaurant, am făcut schimb de telefoane, am corespondat o perioadă, după care am început să ne întâlnim. Ea de asemenea, era divorțată și avea doi copii adulți.

Dar după trei luni emoțiile s-au potolit și ne-am despărțit. Încă nu-mi dau seama ce fel de relație a fost. Acum are un partener, la fel mai tânăr decât ea.

Rezumând aceste relații, pot spune că nu se termină cu nimic bun. Prin urmare, nu merită să începeți o relație serioasă, dacă femeia este semnificativ mai în vârstă. Mai bine acceptați aventurile trecătoare. Căutați-vă femei de aceeași vârstă sau cu 10 ani mai tinere.