3 motive pentru care unii bărbați de peste 60 de ani nu mai sunt interesați de femei.

Pe măsură ce se apropie de bătrânețe, unii bărbați se comportă ilogic și spontan. Ei vor spune „nu” femeilor și chiar vor fi dispuși să divorțeze. Există 3 motive pentru schimbarea comportamentului lor:

1. Bărbatul consideră că nu mai datorează nimănui nimic.

20 de ani – este cifra critică pentru căsătorie. Copiii deja s-au maturizat, povara asupra părinților scade și fiecare își construiește propria viață.

Unii bărbați în acest moment al vieții pot descoperi pentru sine activități interesante, hobby-uri noi și au bani liberi pe care îi pot cheltui la discreția lor. Astfel ei își pierd atașamentul față de femei. De-a lungul vieții ei au făcut tot ce au putut, așa că acum încep să trăiască și să se gândească doar la sine.

2. Bărbatul vrea să-și simtă independența.

Perioada burlaciei este considerată una dintre cele mai fericite din viața oricărui bărbat. După ea apar relațiile serioase, interdicții, reguli și limite care nu pot fi încălcate. De aceea, la bătrânețe orice bărbat este nostalgic după trecutul său și înțelege că cele mai strălucitoare momente au fost doar în tinerețe.

Și de ce să nu se întoarcă la independență după 60 de ani? El înțelege că nu mai are atât de mult timp la dispoziție, de aceea trebuie să acționeze acum, fără să se gândească la consecințele negative.

3. Lipsa intimității. 

Dorința sexuală a bărbaților după 60 de ani se apropie de zero. Și dacă ne întrebăm sincer cum țin femeile un bărbat lângă ele – atunci răspunsul va fi: ”Cu ajutorul intimității”. Da, gătitul și confortul în casă sunt importante. Dar intimitatea este cea care îl face să uite de momentele negative și îi permite să se simtă semnificativ.

Atunci când intimitatea dispare din viața unui cuplu, rămân doar obiceiurile, interdicțiile și certurile constante. În acest caz bărbatul consideră că nu mai are rost să continuie. El înțelege clar că nu-l mai ține nimic și nu-l așteaptă nimic bun în continuare. De aceea, este destul de logic că vrea să se bucure de viață și pierde dorința de a investi în relație.