4 tipuri de femei cu care bărbații deștepți nu vor construi o relație de iubire.

Bărbații deștepți întotdeauna se evidențiază din mulțime. Ei au obiective clare în viață, înțeleg ce este bine și ce este rău. Și atunci când își aleg o parteneră, întotdeauna acordă atenție detaliilor și pun întrebări neplăcute.

Există 4 tipuri de femei cu care bărbații deștepți nu vor construi o relație de iubire.

1. Feministele. 

În lumea modernă, tot mai des întâlnim femei care se consideră independente și corecte în orice. Acest tip de femeie va concura întotdeauna cu bărbatul, fără să cedeze vreodată.

Femeile independente depășesc adesea limitele și nu înțeleg că în lume există o distribuție clară a rolurilor. Fiecare are responsabilitățile și abilitățile sale, femeia nu poate fi cea mai bună în toate.

Bărbații deștepți înțeleg cest lucru și nu sunt dispuși să construiască relații cu astfel de persoane.

2. ”Păpușile”

Există femei care au un aspect drăguț, voce dulce și corp perfect. S-ar părea, că o astfel de femeie este o opțiune ideală pentru a fi soție. Dar bărbații deștepți apreciază și alte calități pe lângă frumusețe: inteligența, grija de sine, simțul umorului.

„Păpușile” se concentrează adesea doar asupra aspectului, uitând să se dezvolte și în alte direcții. Bărbații deștepți nu sunt interesați de acest tip de femei, deoarece ei gândesc rațional și înțeleg că alături de ei ar trebui să fie o femeie demnă.

3. ”Prințesa răsfățată”

O astfel de femeie crede că bărbatul trebuie să stea în genunchi în fața ei și să facă întotdeauna concesii. De exemplu, dacă își dorește un telefon mobil nou sau o vacanță exotică, bărbatul trebuie să renunțe la toate treburile sale și să-i ofere asta. Și în timp cererile ei doar vor crește.

Orice bărbat deștept care se respectă nu va construi niciodată o astfel de alianță, știind foarte bine că nu are viitor.

4. ”Femeia fatală”

Femeia fatală – dacă apare în viața bărbatului, își lasă amprenta pentru totdeauna. Astfel de femei se caracterizează prin aroganţă, inaccesibilitate, încredere în sine exagerată. Scopul lor principal este să supună bărbatul. Și când se va întâmpla acest lucru, îl vor folosi în propriile scopuri.

Desigur, mulți bărbați se îndrăgostesc de astfel de femei, deoarece le oferă emoții de neuitat. Dar bărbații deștepți se disting prin inteligență, ei nu cad în capcana acestor trucuri și manipulări.