Femeia invidioasă poate fi recunoscută după aceste 6 fraze.

Atunci când femeia simte invidie pe oamenii din jur, ea nu recunoaște acest lucru. Toți ascund un astfel de sentiment și mulți se tem să recunoască, chiar și lor înșiși.

Dar există 6 fraze care trădează invidia feminină:

1. „Ești foarte norocoasă, pe mine însă norocul mă ocolește”

Expresia despre noroc nu are nicio legătură cu realitatea. Femeia este pur și simplu invidioasă și indică direct acest lucru. Spunând o astfel de frază, ea încearcă să se calmeze.

2. “Nu este nimic special, oricine poate face la fel.”

Scopul acestei fraze este de a-i arăta interlocutorului că meritele sale nu contează. De exemplu, dacă o prietenă și-a cumpărat o mașină, atunci femeia invidioasă va spune: ”Eu nu am nevoie de ea, când voi dori, îmi voi cumpăra una mult mai scumpă.”

Femeia invidioasă vrea să arate că meritele cuiva sunt banale, deci nu există motiv de laudă.

3. “Este demodată, de ce ai cumpărat-o?”

Dacă o prietenă și-a cumpărat o rochie frumoasă, femeia invidioasă nu va putea rezista. Cea mai ușoară cale este de a-i spune că rochia este demodată. Și cu cât prietena va arată mai bine în acest moment, cu atât comentariile vor fi mai otrăvitoare.

Orice femeie invidioasă va depune toate eforturile pentru a-i strica starea de spirit și a-i arăta prietenei ce gusturi cumplite are.

4. „De ce ți-ai irosit banii? Pentru a-i impresiona pe toți?”

De exemplu, o prietenă a plecat într-o călătorie timp de câteva luni. Femeia invidioasă îi va reproșa că a cheltuit stupid toți banii, deși în adâncul sufletului vrea și ea să trăiască o astfel de experiență.

5. “Fericirea nu este în bani.”

Fraza într-adevăr este adevărată, pentru că și bogații plâng sau se simt nefericiți. Dar oamenii de succes se remarcă întotdeauna pe fundalul general, iar femeile invidioase își doresc adesea același lucru și în viața lor.

Cu o astfel de frază, femeia încearcă să ascundă realizările și succesele prietenilor săi, arătând că eforturile lor nu au sens.

6. „Toată lumea mă invidiază.”

Situația clasică – femeia invidioasă dă vina pe alții pentru ceea ce face ea însăși. Este o reacție defensivă. Ea le spune tuturor ce oameni neplăcuți o înconjoară, că toți o invidiază și îi doresc răul. De regulă, cu o astfel de frază, ea încearcă să se calmeze.