Psihologii au stabilit cele 5 semne ale unei relații fără viitor.

O relație sănătoasă depinde de multe circumstanțe, dar principalul criteriu este fericirea ambilor parteneri.

Dacă, însă numai unul dintre parteneri este mulțumit de relație, atunci nu ar trebui să continui această poveste de dragoste.

Psihologii au reușit să identifice 5 semne principale ale unei relații fără viitor:

1. Sunteți împreună de mult timp, dar încă nu ai primit cererea în căsătorie.

Multe femei cred că mariajul nu este cel mai important lucru în viață, și doar o mică parte a femeilor moderne realizează că această abordare este benefică doar pentru bărbați.

Poți refuza cererea și continua să conviețuiți împreună dacă este în interesul tău, dar cererea în sine trebuie făcută. Ea caracterizează seriozitatea intențiilor partenerului.

2. Ambii aveți un venit mic.

Banii sunt o componentă importantă pentru relație, întrucât, cu ajutorul lor se rezolvă problemele legate de petrecerea timpului liber, se asigură un nivel de trai confortabil și se rezolvă problemele organizaționale și gospodărești.

Dacă venitul vostru este mic, asta vă promite certuri din motive casnice, lipsa odihnei și pretenții reciproce veșnice.

3. Relația proastă cu părinții.

Părinții sunt o parte importantă a vieții noastre. S-ar putea să nu ai sentimente calde pentru părinții partenerului/partenerei tale, dar, de dragul relației poți avea un comportament decent, fără a crea conflicte din senin.

Atunci când nu-ți pasă de partener, pentru tine va fi mult mai important să-ți arăți poziția și să-ți exprimi opinia.

4. Infidelitatea.

Când omul nu este în stare să rămână fidel, el ignoră sentimentele partenerului său. Există un tip de oameni care nu ar trebui să se implice în relații serioase.

Nu merită să crezi că într-o zi totul se va schimba și va înceta să te înșele. El acționează astfel pentru că nu-i pasă dacă te doare.

5. Fiecare își asigură doar interesele sale.

Dacă oamenii se iubesc cu adevărat, atunci se gândesc nu numai la confortul lor. Cuplul petrece timpul împreună și fiecare este interesat de viața și hobby-urile partenerului lor.

Când fiecare trăiește pentru sine, aceasta este doar o relație de vecinătate, nu de dragoste.