Potrivit bărbaților, aceste 10 „defecte” feminine sunt foarte atractive.

Câte femei se torturează cu diete și tratamente de înfrumusețare în căutarea aspectului perfect. Cheltuiesc bani pe haine de la designerii de top, consultă antrenori de fitness fără să știe că bărbaților adesea le plac alte lucruri.

10 „defecte” feminine care sunt pe placul bărbaților în ciuda vocii rațiunii.

1. Apetitul sănătos

Aproape toți respondenții intervievați au recunoscut că femeile li se par extrem de atractive atunci când nu mai vorbesc despre diete, kilogramele în plus, ci mușcă fericite o bucată de friptură sau de ciocolată.

2. Lipsa machiajului. 

Aproape fiecare al doilea bărbat preferă să-și vadă iubita cu un machiaj natural. Frumusețea naturală nu poate fi înlocuită cu nimic, în schimb poți săruta femeia fără să riști să fii pătat de „tencuiala” ei. Frumusețea naturală te asigură, de asemenea, împotriva surprizelor neplăcute cum ar fi: genele false pe noptieră, sprâncenele pictate sau părul fals înspăimântător.

3 Formele rotunjite. 

Mulți bărbați găsesc ridicole complexele fetelor despre formele prea rotunjite – sânii, șoldurile feminine. Ei adoră senzația de moliciune a corpului feminin.

4. Hainele de casă.

Rochia neagră și ciorapii cu dantelă sunt minunați, dar nu în fiecare zi. Bărbații spun că le place să-și urmărească iubitele în pijamale de bumbac cu Pokemon și în papuci pufoși amuzanți. Astfel ele par dulci, blânde, vulnerabile și casnice. Bărbații în acest fel simt sinceritate, confort și apropiere sinceră.

5. Corpul transpirat 

Nu te grăbi să fugi la baie dacă transpiri după activitățile sportive – cel mai probabil, aspectul tău îi va provoca fantezii plăcute iubitului tău. Poate că de vină sunt feromonii pe care îi eliberează corpul tău. Însă acest lucru funcționează numai dacă transpirația miroase bine și nu uiți să-ți menții o igienă bună.

6. Părul rebel

Bărbații au recunoscut că adoră părul rebel al femeii, mai mult decât coafura aranjată perfect. În părul acesta vrei să-ți treci degetele și să-ți îngropi nasul. În timp ce coafura perfectă îți sugerează: „Îndepărtează-te de mine și respectă regulile decenței”.

7. Beția ușoară

Atunci când femeia bea un cocktail, devine deosebit de atractivă. Comportamentul ei, aspectul, modul de a vorbi se schimbă. Ea se relaxează, încetează să se controleze, apare în ea o „diavoliță”: disponibilitatea de a experimenta, conversații provocatoare, chicoteli și încrederea în sine.  Desigur, acest lucru se aplică doar unui grad ușor de amețeală. Dacă femeia bea mult și se comportă scandalos, magia instantaneu dispare.

8. Comportamentul de ”mămică”.

Bărbații au recunoscut că, din când în când, le place să vadă în femeia lor o „mămică” care are grijă de ei, le pregătește ceva delicios, este blândă și atentă. Instinctul matern la nivelul reflexelor este evaluat pozitiv de către bărbați, adaugă un plus feminității.

9. Ridurile, cicatricile, imperfecțiunile minore ale pielii.

În mod surprinzător, dacă bărbatul este îndrăgostit, fiecare aluniță, pistrui sau cusătură postoperatorie de pe corpul femeii i se pare deosebit de atrăgătoare. Micile defecte îi dau unicitate, o fac diferită de celelalte. Potrivit bărbaților, zâmbetul femeii poate compensa toate defectele pe care adesea ei nici nu le observă.

10. Abilitățile intelectuale inegale

Este minunat dacă partenera este inteligentă și poate menține o conversație. Pe de altă parte, „prostuțele” nu resping bărbații. Dimpotrivă, par dulci, naturale, cu ele bărbații se pot relaxa. În plus, astfel de fete provoacă dorința de a le patrona, a manifesta condescendență, care într-o oarecare măsură măgulește bărbații și le crește stima de sine.