Iată cum să te superi corect, astfel încât bărbatul să înțeleagă totul și să evitați cearta.

Supărarea – este un mod original de a obține ceea ce dorești și un sentiment foarte greu de depășit. Însă ea poate fi îndreptată în direcția corectă și transformată într-un instrument util în relații.

Iată cum să te superi înțelept pe bărbat, astfel încât cererile tale să ajungă la el și să nu vă certați.

Folosește regulile conversației corecte.

1. Permite emoțiilor să se potolească.

În caz de supărare, apar emoțiile, de aceea merită să le reții. Pentru a te calma, trebuie să te îndepărtezi și să aștepți un timp. O femeie echilibrată va avea multe argumente!

2. Vorbește direct

Multe femei tac în legătură cu nemulțumirile lor – bărbatul trebuie să ghicească totul! Aceasta este o greșeală. Vorbește scurt, fără isterie, spune-i partenerului despre nemulțumirile tale, iar apoi purtați un dialog constructiv.

3. Doar cuvinte bune!

Nu poți începe o conversație cu reproșuri – vei obține o ceartă. Ar fi mai corect dacă începi conversația cu laude și cuvinte plăcute.

4. Fără ultimatumuri

Nu poți pune condiții fără a îndeplini ceea ce ai promis. Bărbatul va lua cuvintele tale ca pe o glumă – nu va reacționa la ele.

5. Final pozitiv

Dacă bărbatul a ascultat, a corectat greșelile, relația s-a îmbunătățit, totul trebuie consolidat. Cea mai bună opțiune sunt cuvintele sau faptele plăcute. Astfel bărbatul va dori să facă iar și iar o faptă bună pentru tine.

Acțiuni interzise

1. Să nu admiți motivele supărării.

Bărbatul trebuie să-și conștientizeze singur comportamentul și să-și ceară scuze. Brațele încrucișate, buzele umflate – asta fac majoritatea femeilor. Bărbatul este obligat să se uite în direcția iubitei sale, altfel, de ce ea a făcut această față supărată?

2. Să te superi mult timp.

Nu este un secret faptul că persoana supărată are întotdeauna dreptate. Cel vinovat își cere iertare, stă în genunchi, iar femeia este inaccesibilă. Ea simte un avantaj față de bărbat – finalul va fi neobișnuit!

3. Să uiți de visurile și planurile tale.

Nu-i spune bărbatului despre motivele supărării, deoarece supărarea reprezintă dorințele tale neîmplinite. Femeile cred că bărbatul ar trebui să le îndeplinească nevoile fără niciun fel de sugestii, să ghicească ce gândește și ce vrea iubita sa.

4. Să rămâi tăcută multă vreme.

Toată lumea ar trebui să se învârtă în jurul femeii supărate – doar ea este pe un piedestal! Poți să rămâi tăcută și supărată mult timp pentru a evita problemele și a nu te simți responsabilă.

5. Nu-ți etala emoțiile.

Fericirea și pacea te-au plictisit – este timpul să închei cu asta. În cel mai nepotrivit moment, strigă, învinuiește-i pe toți, enervează-te – într-un cuvânt, aruncă tot ce s-a acumulat în timp. Femeia se consideră triumfătoare, iar bărbatul un sclav, la propriu.