9 lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată de dragul unui bărbat.

O relație matură și sănătoasă are nevoie de compromisuri. Dar rezonabile!

Cum poate fi distins un compromis rezonabil de situația în care ești folosită? Foarte simplu: nu trebuie să faci niciodată următoarele 9 lucruri pentru bărbatul tău. Oricât de grozav ar fi el.

1. Nu renunța la câinele tău.

Dacă partenerul tău este alergic la părul de câine, să meargă la medic și să ia medicamente. Nu ar trebui să renunți la ceea ce este cu adevărat important pentru tine, de dragul cuiva.

Astăzi îl va irita câinele, mâine prietenii și mama, iar într-un an îl vei irita tu. Deci, cedează, dar fără fanatism excesiv.

2. Să ții mereu diete de dragul lui.

Câteva kilograme într-o direcție sau alta nu pot schimba relația dintre bărbat și femeie. Dacă reacționează atât de dureros la fiecare kilogram pe care îl adaugi de sărbători, lasă-l să te schimbe cu un model de 25 de kilograme fără sâni și forme.

3. Să naști un copil doar pentru că el insistă.

Să faceți copii sau să amânați (sau chiar să renunțați la această idee) este decizia amândorura. Dacă nu ești pregătită să naști, spune-i direct. Doar tu decizi când este momentul potrivit.

4. Să te îmbraci așa cum îi place bărbatului.

Iubitului tău îi displace stilul tău sportiv? Ar prefera să te îmbraci exclusiv în rochii drăguțe și pantofi incomozi? Acestea sunt problemele lui. Garderoba ta – ține doar de gustul tău.

5. Să-ți faci un tatuaj pentru el.

Pe Instagram, desigur, arată grozav: un tatuaj pe braț cu numele bărbatului iubit (în cel mai bun caz). Astfel de fotografii adună o mulțime de aprecieri. Dar dacă vă despărțiți?

De aceea, mai bine nu-i îndeplini acest capriciu. Astăzi este bărbatul tău unic, iar mâine poate cel mai mare dușman.

6. Să-i permiți să te controleze în toate. 

Cea mai mare greșeală este atunci când femeia îi raportează totul bărbatului. Unde a fost, cu cine s-a întâlnit, pe ce a cheltuit banii, cu cine corespondează etc. …

Tu nu-i faci interogatorii din orice motiv? Deci, de ce ar trebui să-i raportezi totul? Ca să nu se enerveze? Să se enerveze dacă vrea. Tu cu siguranță nu ai nevoie de un astfel de bărbat.

7. Să plătești pentru el în restaurant sau cafenea.

Orice se poate întâmpla: bărbatul și-a uitat cardul de credit acasă sau a luat prea puțini bani cu el. Este în regulă dacă plătești în acest caz. O dată sau de două ori. Dar dacă încearcă să facă din asta o regulă, spune-i adio.

8. Să te prefaci că ești prostuță. 

Nu juca niciodată rolul de prostuță și nu-ți ascunde abilitățile sau talentele. Nu este adevărat că bărbaților le plac fetele proaste. Da, bărbații proști iubesc femeile proaste. Dar dacă ești prea deșteaptă pentru iubitul tău, lasă-l să-și caute pe cineva pe măsură.

9. Să uiți de prieteni.

Dacă bărbatului nu-i plac prietenii tăi, asta e problema lui. Nu trebuie să te desparți de ei numai din acest motiv. Aceasta este viața ta, prietenii tăi, spațiul tău.