10 expresii care te vor ajuta să devii cea mai iubită, dorită și unica regină din viața lui.

Psihologii spun că nu este dificil să cucerești inima unui bărbat. Oricine poate fi îmblânzit, cunoscând anumite trucuri.

Iată 10 fraze care te vor ajuta să devii cea mai iubită, dorită și singura regină din viața lui.

1.”Ești un bărbat adevărat.”

Cu cât repeti mai des această frază și la obiect, cu atât vei face bărbatul să se îndrăgostească mai mult de tine. Nu-ți fie teamă să-i reamintești că îl iubești, îl apreciezi și îl adori complet.

2. ”Ești atât de inteligent.”

Astfel de cuvinte gâdilă orgoliul oricui, mai ales când vine vorba de bărbatul iubit. Dar nu trebuie să fii sarcastică sau să minți, iubitul tău trebuie să fie sigur de sinceritatea cuvintelor tale.

3. ”Mi-ai făcut ziua mai frumoasă.”

Bărbatul trebuie să devină sau cel puțin să se simtă ca o parte integrantă a vieții tale. Pentru bărbați, totul este simplu. Tu îți iubești viața, el este personajul principal al piesei tale, înseamnă că îl iubești, iar el pe tine.

4. ”Rar întâlnești un bărbat atât de ambițios și hotărât.”

Aceasta este o lovitură dulce, dar foarte puternică asupra urechilor lui, așa că asigură-te că vorbele tale par credibile și nu se transformă în lingușiri dulci.

5. ”Nu ne-am despărțit încă, dar deja mi-e dor de tine.”

Sugerează-i iubitului tău că vrei să te întâlnești cu el și poate chiar să locuiți împreună. Numai nu vorbi despre nuntă înainte de timp, altfel o să-i distrugi hotărârea.

6. ”Îmi place când ești lângă mine.”

Această frază are nevoie de momentul potrivit. Îți recomand să o spui atunci când bărbatul pleacă într-o călătorie de afaceri, la părinți sau în altă parte. Acest lucru te va ajuta nu numai să-l îmblânzești, ci și să arăți că ești tristă, plictisită și ți-e greu fără el.

7. ”Numai cu tine am înțeles ce este iubirea.”

Această frază trebuie să o pronunți cu precauție și, de preferință, nu în primele minute de comunicare. Bărbaților nu le place când femeile își impun sentimentele. Așteaptă momentul potrivit pentru a rosti cuvinte atât de mărețe.

8. ”Cu tine mă simt în siguranță.”

Fiecare bărbat în copilărie visa să fie un supererou. Crescând, mulți au acceptat realitatea dură, că lumea nu este atât de ușor de salvat. Dar ai șansa de a-i întoarce speranța. El va fi încântat să se simtă eroul tău.

9. ”Știi cum să mă înveselești.”

Poate că nu știi, dar bărbații cred sincer că, dacă femeia râde de glumele lor (mai ales de cele stupide și ridicole), atunci este îndrăgostită de ei. Un astfel de compliment discret poate fi văzut ca o declarație sinceră de iubire.

10. ”Ești primul cu care mă simt bine.” 

Nu-ți fie frică de această frază. Dacă simți că acesta este bărbatul visurilor tale, nu ascunde asta de el.