Urmează aceste 8 sfaturi de aur, dacă îți dorești o căsnicie fericită și puternică.

Femeia, fiind cea care păstrează armonia în casă și în relație, ar trebui să țină cont de câteva sfaturi utile pentru a avea o căsătorie reușită.

1. Nu aștepta ca bărbatul să-ți citească gândurile. 

Indiferent de cât timp sunteți împreună, nu trebuie să crezi că el îți înțelege fiecare gând sau aluzie. Psihologia masculină și feminină este prea diferită, de aceea bărbații cu greu își dau seama ce vor femeile.

2. Nu-l manipula utilizând intimitatea

Desigur, acest lucru este subiectiv și individual, dar totuși, majoritatea bărbaților au nevoie de intimitate mai des decât femeile. Iar acest lucru determină femeia să-și manipuleze partenerul, amenințându-l cu refuz. Aceasta este o greșeală. Doar nu vrei ca soțul tău să caute afecțiune în brațele alteia?

3. Nu te plânge de soțul tău și nu țipa la el.

Chiar dacă aveți unele probleme în familie, nu înseamnă că toți vecinii ar trebui să știe despre ele. Desigur, ai tot dreptul să-ți împărtășești preocupările cu cei apropiați, dar atunci când vă veți împăca, ei își vor aminti tot ceea ce le-ai spus despre soțul tău! De asemenea, nu ar trebui să ridici vocea la bărbat, dacă nu dorești ca el să-ți răspundă în același mod.

4. Nu-ți vărsa furia pe soț din cauza foștilor parteneri sau a tatălui tău. 

Nu poți face asta, deoarece el nu este vinovat pentru problemele tale din trecut. Încearcă să construiești o căsnicie fericită, pentru că viața ți-a dat posibilitatea să începi totul de la zero. Depinde doar de tine cum o vei „picta”.

5. Nu uita că ești și soție, nu doar mamă.  

Odată cu nașterea copilului, multe femei nu mai au grijă de sine și nu-i mai dedică timp soțului. Trebuie să creșteți și să educați copilul împreună. Repartizați responsabilitățile astfel încât ambii să fiți responsabili. Nu uita că trebuie să rămâi feminină pentru bărbatul tău, pentru ca el să se îndrăgostească mereu de tine!

6. Nu doar soțul tău trebuie să-și ceară iertare.

Nu fi egoistă. Dacă înțelegi că este vina amândurora sau numai a ta, recunoaște acest lucru. Nu este o rușine să-ți ceri scuze. Este mult mai util să faci asta, decât să-l învinovățești numai pe el tot timpul!

7. Nu compara cuplul vostru cu a altora. 

În era tehnologiei este foarte ușor să urmărești cum se distrează oamenii din jurul tău. Dacă te uiți la fotografii și crezi că acel cuplu este fericit, iar apoi mergi și te plângi soțului că la voi nu e totul atât de roz, aceasta este greșeala ta! Nu vei ști niciodată ce probleme se ascund în spatele zâmbetelor celor pe care dorești să-i imiți. Ai grijă doar de căsătoria ta, construind relația așa cum vă place amândorura.

8. Nu mai pune prietenia cu prietenele mai presus decât prietenia cu soțul.

În viață se poate întâmpla orice. Desigur, nu ar trebui să renunți la relațiile de prietenie, dar nu ar trebui să le oferi cea mai mare parte a timpului tău. Căsătorindu-te, ai fost de acord să-ți construiești o familie. Soțul tău este prietenul tău. Cu el, ar trebui să împărtășești absolut tot, pentru că a acceptat să-și trăiască viața cu tine. Ar trebui să fii la fel de sinceră cu el, precum ești cu prietenele tale.

Urmează aceste sfaturi dacă îți dorești o căsnicie fericită și puternică. Amintește-ți că partenerul este sprijinul tău, deci merită să ai grijă de pacea și armonia voastră generală!