Dacă bărbatul nu te mai iubește, el îți va cere aceste 6 lucruri.

Dacă bărbatul nu-și mai iubește partenera, el se va comporta destul de egoist în raport cu ea. Nu mai este interesat de opinia ei, se ghidează numai de dorințele sale. Tot ce îl interesează – sunt prietenii, munca și rudele sale, iar femeia trece automat pe ultimul loc. S-ar părea că cea mai bună soluție este despărțirea, dar bărbatul nu eliberează femeia. Din anumite motive, o ține lângă el.

Iar cel mai rău lucru în această situație, este că acum are anumite cerințe față de ea.

1. Îi va cere un raport al cheltuielilor financiare.

Dacă bărbatul nu-și mai iubește partenera, el nu mai vrea să investească în ea. Îi va cere un raport complet cu privire la banii cheltuiți și dacă i se pare că cheltuielile au fost prea mari, pe viitor va propune un buget separat. Face asta chiar dacă câștigă mai mult decât femeia.

2. Va cere să-l scutească de treburile casnice.

Întorcându-se acasă de la serviciu, bărbatul se așează la computer sau la televizor și cere să nu fie deranjat. El spune că este foarte obosit și nu o poate ajuta cu treburile casnice.

Înainte scotea și gunoiul, mergea și la cumpărărturi, curăța cartofii și aspira praful și oboseala nu-l împiedica să facă toate astea de dragul iubitei sale.

Când bărbatul nu mai are sentimente calde, dorința de a o ajuta – dispare.

3. Îi va cere să nu-i pună întrebări.

Femeia înțelege că ceva este în neregulă cu relația și încearcă să vorbească despre asta. Iar bărbatul îi cere categoric să nu-i adreseze întrebări. El nu vrea să înțeleagă problemele, nu are de gând să remedieze nimic. Dacă femeia caută greșeli, atunci să le corecteze singură.

4. Îi cere să-și găsească o activitate. 

În ciuda faptului că înainte era fericit că iubita sa îi împărtășește hobby-urile, acum îi cere să-și găsească ceva pe placul ei și să nu mai fie „coada” lui. El nu vrea să-și petreacă timpul liber cu o femeie pentru care nu simte nimic. Prezența ei îl irită.

5. Îi cere să nu mai fie controlat. 

Dacă femeia încearcă să-l întrebe: “Când te vei întoarce? De ce întârzii? Ce planuri avem pentru weekend?”, bărbatul se enervează foarte tare. El îi reproșează că este controlat și cere să-i fie respectat spațiul personal.

6. Îi cere să-și corecteze defectele aspectului. 

El nu-i mai spune că este frumoasă, ci doar îi cere: nu-ți vopsi buzele cu acest ruj, ești prea palidă; vopsește-ți părul; du-te la sală – ești prea grasă etc.

Dacă femeia vrea să mențină această relația și încearcă să-i îndeplinească toate cerințele, ea nu devine mai bună pentru el. Pentru că el imediat va inventa următoarea cerință.

Dacă nu te mai iubește, va fi imposibil să-i faci pe plac.