Bărbații de peste 50 de ani caută femei confortabile, cu stima de sine scăzută, ei nu au nevoie de cele încrezătoare.

Am 62 de ani și în mediul meu există multe femei singure, de diferite vârste, dar toate au peste 40 de ani. Uneori ne întâlnim, petrecem timpul împreună și discutăm. Multe dintre ele își împărtășesc experiența cu bărbații.

Rareori cineva reușește să găsească un bărbat adecvat, care să nu-și caute o „bonă” la bătrânețe, ci o parteneră pe care este dispus să o facă fericită și să-i ofere grijă.

Din povestirile prietenelor mele, aproape toți bărbații după 50 de ani își caută femei care au o locuință, copiii adulți care nu pretind la resursele mamei. Este de dorit să fie asigurate material, să lucreze și să aibă un venit decent. Desigur, mai trebuie să gătească gustos și să fie gospodine bune, afectuoase, „confortabile” și să nu-i bată la cap.

În schimb, ei pot oferi doar o burtă plinuță, o grămadă de boli și obiceiuri proaste.

Cine este de acord cu asta după 40 de ani?

Desigur, doar femeile cu stima de sine scăzută și cu convingeri false că fericirea depinde de prezența cuiva alături. Și, de asemenea, cele care, dintr-un motiv sau altul, se tem de singurătate. Doamnele cu stima de sine scăzută sunt sigure că există puțini bărbați demni și cu siguranță la această vârstă nici nu mai pot visa la unul.

Astfel de femei nu au cerințe, nu trebuie cucerite, nu trebuie să le oferi cadouri scumpe, să le îndeplinești mofturile, să le inviți la restaurant. Iar bărbaților le place asta. Multe doamne chiar și după câteva întâlniri îi aduc acasă și le permit să locuiască în casa lor.

Iar dacă femeia de peste 50 de ani cere fapte, îi arată că trebuie cucerită, că este dispusă să fie alături doar de un bărbat demn care o va proteja moral, financiar, care va avea grijă de ea, atunci astfel de femei sunt considerate „nebune”. 

Probabil cineva va spune că bărbatul la 50 de ani nu are nevoie de o astfel de femeie cu cerințe mari, își poate găsi una mai tânără. Da, numai că cele tinere se vor uita la un astfel de „moș” doar pentru beneficii materiale și chiar și atunci, nu fiecare.

Femeile se plâng că aproape nu există bărbați maturi demni. Dar ele nu înțeleg că îi strică cu propriul comportament. Sunt de acord cu totul prea ușor, cer prea puțin sau chiar nimic, de teama să nu fie părăsite. Prea devreme își arată grija, îi invită la supa lor. Consider că problema este la femei, nu la bărbați. Acestea nu se prețuiesc deloc. Și bărbații s-au adaptat, sunt bucuroși să se ”lipească” de ele.

Pentru a câștiga atenția unei femei încrezătoare și autosuficiente, trebuie să depună eforturi, să facă fapte. Trebuie să o curteze mult timp. Dar de ce să se deranjeze atât de tare când există cele disponibile și disperate?

Dragi femei, iubiți-vă, prețuiți-vă și nu trăiți cu stereotipul stupid că după 50 de ani nu veți întâlni bărbați demni. Întotdeauna veți atrage exact ceea ce meritați. Iar dacă de voi se lipesc doar ratați, atunci problema este în voi. Creșteți-vă stima de sine.