Iată ce ar trebui să aibă un bărbat la 40 de ani, potrivit fetelor tinere.

Am vorbit alaltăieri cu o cunoștință, care vânează bărbați mai în vârstă, și răspunsurile ei desigur m-au dezamăgit.

Cred că pentru voi nu este un secret că fetele au anumite cerințe față de bărbați. Îi etichetează – sunt de succes sau nu. Astfel de etichetări sunt destul de arbitrare, dar am observat o tendință tristă – în fiecare an femeile își cresc standardele.

Am decis să aflu de la prietena mea care sunt cele mai actuale și actualizate cerințe. Ea în principiu, nici nu ascunde faptul că la vârsta de 26 de ani nu are de gând să se căsătorească, ci caută și va alege cea mai bună opțiune.

Desigur, o pot condamna cât vreau, dar, în general, este o persoană amuzantă, cu care îmi place să comunic. Dar cu siguranță nu corespund cerințelor ei.

Deci, ce ar trebui să aibă un bărbat la 40 de ani, potrivit fetelor tinere:

1. Inteligență

Adică, bărbatul nu trebuie să fie prost, ci educat, capabil să lege cuvintele în propoziții.

Fetele iubesc bărbații deștepți. Multe afirmă că această calitate este mult mai importantă decât frumusețea externă și banii. Dar aici merită să fac o remarcă, de multe ori femeile cred că bărbații care știu să facă bani – sunt deștepți.

Există, și o frază înțeleaptă: ”Femeia nu are nevoie de bani, ea este interesată de calitățile care stau în spatele acestor bani – inteligență, responsabilitate, voință și perspicacitate.”

Dar, dintr-un anumit motiv, nimeni nu stă la coadă după profesorii inteligenți și responsabili care muncesc, de exemplu, într-o școală rurală.

2. Să aibă cel puțin o locuință.

Nivelul minim – să ai propria locuință fără ipotecă. Apoi încep dorințele, desigur o mașină, o afacere și alte bucurii ale vieții.

Deci, portretul ideal al unui bărbat peste 40 de ani:

– Divorțat, cu copiii deja adulți.

– Locuința proprie: apartament sau casă.

– O afacere de succes.

– Fără capricii, inteligent și plin de umor.

Unde găsesc femeile astfel de bărbați, nu-mi dau seama. Dacă aș avea o afacere de succes, căsătoria ar fi ultimul lucru la care m-aș gândi.