Numărul mare de parteneri îi aduce femeii beneficii sau nu? Opinia mea.

Fetele moderne sunt obișnuite să schimbe frecvent bărbații. Ele au devenit mai curajoase, nu se tem să vorbească deschis despre experiențele din trecut. Multe dintre ele după prima relație nereușită, consideră că nu mai contează numărul partenerilor care vor urma după. Aceștia sunt selectați prin metoda încercărilor și erorilor. Experiența de viață bogată este foarte apreciată. În timp, femeia înțelege perfect psihologia masculină, dobândește încredere și scapă de complexe.

Dar oare este totul atât de perfect precum pare?

Femeia devine mai încrezătoare cu fiecare partener nou câștigă încredere, popularitate, experiență. Da, experiența cu siguranță există, dar în cea mai mare parte NEGATIVĂ. Ea se acumulează ca o povară grea în suflet și afectează negativ fondul emoțional al femeii.

În plus, multe femei cred că numărul mare de parteneri și relațiile intime cu ei le crește stima de sine, dispar complexele, își dezvoltă abilitatea de a se comporta încrezător cu bărbații. Femeia devine mai deschisă, mai sociabilă, mai interesantă. Iată aici nu sunt de acord. Aceasta este o sabie cu două tăișuri.

Experiența bogată cu bărbații duce la faptul că femeia se pierde pe sine. În curând ea nu mai înțelege exact ce vrea. Relația cu un bărbat bogat i se pare paradisul, dar îi lipsește înțelegerea și încrederea deplină. Cu un băiat simplu comunică mai ușor, dar visul unei vieți frumoase îi tulbură sufletul. Pentru că inconștient, ea compară fiecare partener nou cu cel precedent. 

S-ar părea că experiența bogată cu bărbații o ajută să stabilească mai ușor contactul. O ajută să identifice imediat persoanele potrivite, ceea ce o scutește de probleme în viitor. Dar acest lucru se întâmplă numai cu condiția că ea știe exact ce vrea. Experiența este bună în comunicarea simplă, dar în relațiile apropiate emoțiile sunt estompate și alegerea partenerului de viață devine o sarcină dificilă.

Ați observat că femeile care au avut multe relații, în timp, fie nu doresc nimic, fie nu știu ce doresc? Nu mai merg la întâlniri, nu vor să-și mai deschidă sufletul încă o dată, au cerințe mari pentru bărbați și nu inspiră încredere. Acum loialitatea este extrem de rară. Fetele decente sunt în afara concurenței.

Experiența bogată în relații – este ceva pozitiv sau negativ?

Câți oameni, atâtea opinii. Totul este individual. Cu toate acestea, nu contează numărul relațiilor, ci calitatea lor. Este importantă experiența de muncă asupra relației, nu experiența de schimbare a partenerilor. Într-o relație trebuie să intri atunci când te-ai maturizat. Schimbarea partenerilor în căutarea fericirii nu te învață nimic, ba chiar îți poate lăsa un gust amar, te duce în rătăcire.