6 greșeli ale unor femei de peste 50 de ani, care le fac să arate ridicol.

Fiecare femeie își dorește să fie atractivă și interesantă la orice vârstă – la 20, 30 sau 50 de ani. Nu este un secret că în tinerețe este mult mai ușor să cucerești oamenii. Din păcate, multe doamne mature, în ciuda experienței de viață, încă fac anumite greșeli atât în ​​aspect, cât și în comportament.

1. Vorbește prea mult și îi obosește pe cei din jur. 

Acest obicei este inerent multor doamne mature. Dacă se întâlnește cu o prietenă (cunoștință), ea imediat începe o lungă poveste despre sine și despre cei cu care interacționează. Interlocutorul este pus în situația să asculte multe informații care nu prezintă nicio valoare pentru el. Cel mai rău lucru este când bărbatul trebuie să asculte astfel de povești la prima întâlnire. Sunt șanse mari să nu existe următoarea întâlnire.

2. Foamea emoțională

Dacă femeia a fost lipsită de atenția bărbaților mult timp, atunci va reacționa violent la apariția unui bărbat în viața ei. Bărbatul va simți pe pielea sa de ce este capabilă o doamnă care a acumulat în sine prea multe emoții și sentimente. Ea îi va cere tot mai multă atenție, întâlniri, apeluri, cuvinte tandre, emoții, grijă, înțelegere, comunicare. Iar el nu este capabil să-i ofere toate acestea într-un asemenea volum. S-ar putea să aibă nevoie de mai mult timp pentru asta, precum și de mai puțină presiune din partea femeii.

3. Atitudinea toxică față de ceilalți

Multe femei, destul de drăguțe și prietenoase în tinerețe, se transformă în adevărate scorpii la vârsta matură. Astfel de doamne nu ratează ocazia de a-și exprima nemulțumirea față de ceilalți, de a-i critica. Un astfel de comportament este respingător, nu vrei să petreci timpul și să comunici cu ea. Tuturor ne plac oamenii binevoitori și optimiști, nu cei care se plâng mereu și seamănă negativism.

4. Greșeli grave în machiaj. 

Unele doamne, pe măsură ce îmbătrânesc, decid să folosească machiajul pentru a-și masca cât mai mult defectele. Își acoperă fața cu un strat gros de fond de ten, își accentuează ochii, aplică umbre groase și luminoase pe pleoape, își vopsesc genele foarte gros și aleg un ruj roșu strălucitor. Contrar așteptărilor, un astfel de machiaj nu ascunde vârsta, ci doar o subliniază. În plus, femeia arată ridicol cu un astfel de machiaj.

5. Ținutele necorespunzătoare

Există lucruri pe care doamnele adulte trebuie să le evite. Acestea includ hainele întunecate și posomorate, stilul vintage, combinația mai multor elemente luminoase de diferite culori într-o singură ținută, fustele scurte, bluzele provocatoare. Nu toate femeile mature își dau seama că astfel de ținute le fac amuzante sau le adaugă câțiva ani.

6. Folosirea unor trucuri ieftine în relațiile cu oamenii.

Femeile adulte folosesc adesea în comunicare (în special cu bărbații), diverse „clișee ieftine”, care, în opinia lor, le ajută să-i manipuleze. De fapt, bărbații nu sunt atât de primitivi și proști, ei văd perfect când sunt manipulați și nu vor să participe la astfel de jocuri. Nu merită să devalorizezi relația cu bărbatul și pe tine cu astfel de trucuri ieftine, pentru că nu vei obține nimic bun.