3 semne incontestabile că bărbatul nu te mai iubește și poate că nu te-a iubit niciodată.

De fapt, există o mulțime de manifestări ale lipsei de iubire. Dar din acest set de semne, este suficient să acorzi atenție acestor trei. Ele îți dovedesc incontestabil că bărbatul nu te mai iubește.

1. Bărbatul este indiferent față de tine.

Poveștile tale despre cum ți-ai petrecut ziua nu-i trezesc nici cel mai mic interes. Dacă trebuie să vă despărțiți o vreme, iubitul tău nici nu-ți duce dorul. Nu sună, nu-ți trimite mesaje, nu-ți scrie pe rețelele sociale. Dacă îl telefonezi tu, atunci conversația durează puțin. Vei înțelege că nici nu și-a amintit de tine.

Nu-i pasă că te-ai simțit rău sau de ce ești supărată. Dacă îl întrebi ceva, reacționează negativ. De cele mai multe ori îți spune că nu are timp să se ocupe de problemele tale, este prea ocupat.

Înțelegi clar că acum nu mai are nevoie de tine și nu mai ești importantă pentru el. Dar cel mai trist este că indiferența nu a apărut brusc, problema se dezvoltă de mult timp.

2. Îl iriți.

Observi că îl irită totul. Absolut totul.

Înainte era fascinat de mersul tău ușor, iar acum îl enervează că pășești ca un elefant.

Tot ceea ce iubea în tine, ceea ce considera atractiv, acum îi provoacă doar negativism și respingere. Chiar și atingerile tale îi sunt neplăcute. Când încerci să-l îmbrățișezi, prinzi golul cu mâinile, deoarece în ultimul moment se îndepărtează.

A devenit foarte pretențios. Orice ai spune, orice ai face, totul îi provoacă un val de iritare. Nu se sfiește chiar să-ți declare că însăși prezența ta îl înfurie.

Desigur, acest lucru te supără foarte mult, dar nu-i este milă de tine. Nu-i pasă de sentimentele tale și nici de relația voastră.

Ai impresia că face toate acestea cu scopul de a te provoca să te desparți de el. Probabil că vrea ca tu să pui punct, iar el doar să accepte decizia ta.

3. A devenit egoist.

Dacă vorbește, atunci e numai despre sine, despre gândurile și sentimentele sale. El și numai el. Oricând și oriunde. Cel mai bun loc acum este întotdeauna al lui, o pătură caldă într-o seară răcoroasă este, de asemenea, a lui. Dorințele și solicitările tale sunt ignorate.

În viața de zi cu zi nu-ți oferă ajutor. Toate treburile casnice sunt doar pe umerii tăi.

Dacă ai observat oricare dintre semnele de mai sus, ar trebui să reflectezi. Iar dacă au fost întotdeauna în relația voastră, chiar de la început, înseamnă că nu te-a iubit niciodată.

Întreabă bărbatul care sunt motivele acestei atitudini față de tine și, dacă nu poate corecta nimic, atunci despărțirea e cea mai bună soluție.