5 gesturi care te fac să arăți ca o femeie singură.

Limbajul corpului poate vorbi despre noi mai mult decât cuvintele. Pentru a înțelege ce statut are femeia, nu este deloc necesar să o întrebi despre asta (mai ales că într-o societate civilizată acest lucru nu este acceptat). În schimb, poți trage concluzii, acordând atenție comportamentului, mișcărilor, gesturilor ei.

5 gesturi care fac femeia să pară singură sau divorțată:

1. Ea își acoperă ochii și fruntea cu palma, când vine vorba de bărbați/soți. 

Femeia vrea să-și exprime opinia cu privire la asta, dar decide să tacă. Ea, ca și mulți oameni, are probleme de familie. De aceea, la menționarea soțului sau a căsătoriei, își acoperă fața cu mâna și încearcă să-ți mențină aspectul calm. Ea poate spune multe despre relația de familie, dar nu vrea să o facă. Sau este supărată și dezamăgită.

2. Își sprijină obrazul cu mâna atunci când ia micul dejun singură

În acest moment, femeia se gândește la greșelile din trecut și își face planuri pentru viitor. Are o mulțime de griji și probleme asociate tocmai cu viața de familie, de aceea stă singură. Din exterior, pare că într-adevăr este singură – nu are cu cine să vorbească, să discute despre problemele sale.

De fapt, singurătatea este alegerea ei conștientă. Ea este fericită că are ocazia să stea în tăcere și să se gândească. În acest moment nu-i pasă cum arată în ochii altora.

3. Balansează piciorul în timp ce stă într-un bar sau club.

Femeia care își poate permite să petreacă timpul în cluburi și baruri neînsoțită de bărbat, cel mai probabil este singură. Femeia stă pe scaun, privind în jur și balansând nervos piciorul.

În acest moment, ea se gândește dacă merită să se implice într-o nouă relație sau este mai bine să o amâne. Mișcările nervoase o trădează, iar bărbații înțeleg că este cu siguranță liberă în acest moment. O astfel de femeie este deosebit de vulnerabilă și lipsită de apărare, așa că poate deveni o pradă ușoară pentru bărbații profitori sau alți escroci.

4. Își încrucișează brațele și picioarele când vine vorba de viața ei amoroasă.

Această femeie nu este dispusă să-și împărtășească circumstanțele vieții personale cu cei din jur. Inconștient ia poziții care demonstrează închidere și dorința de a-și proteja spațiul personal.

Femeia care ia o poziție atît de închisă, puțin probabil este fericită în relația ei și cu siguranță nu are chef să vorbească despre asta cu străinii.

5. Își ține mâinile la spate atunci merge.

Această poziție arată destul de ciudat din exterior. Oamenii au impresia că mâinile femeii sunt legate. Într-o oarecare măsură, este așa – o urmăresc eșecurile în viața personală și ea se simte ostatică a circumstanțelor, incapabilă să-și schimbe soarta în bine.

Femeia nu înțelege de ce are ghinion în dragoste. O altă relație s-a încheiat cu un eșec, ea este frântă, devastată. Se simte nefericită, deși încearcă să ascundă această stare. Brațele încrucișate la spate indică, de asemenea, că femeia nu este încă pregătită pentru o nouă relație.