3 lucruri importante pe care le observă femeile, pe lângă aspectul bărbatului.

Există 3 lucruri cheie pe care le observă femeile la bărbați, pe lângă aspectul sau hainele lor. Exact aceste lucruri sunt principalul motiv pentru care mulți băieți atrăgători nu-și pot găsi o parteneră.

Deci, femeile se uită la:

1. Cât de încrezător este bărbatul. 

Orice femeie, în doar câteva secunde își face o opinie despre nivelul de încredere în sine al bărbatului pe baza limbajului său corporal și al comportamentului în societate.

De exemplu, femeia vede la o petrecere doi bărbați frumoși, dintre care unul este mai arătos, dar stă gârbovit, se ține departe de oameni, nu poate menține o conversație și încearcă să se comporte discret, iar al doilea este incredibil de impunător, încrezător, cu un bun simț al umorului, care reușește să-i atragă pe cei din jur. Pe care dintre ei credeți că îl va alege? Majoritatea femeilor nu vor fi atrase de fața atractivă, ci de carismă, masculinitate și încredere în sine.

Întotdeauna este vorba despre subtilitățile limbajului corporal și comportamentul social. Modul în care se comportă bărbatul și cum se prezintă – joacă un rol important în ochii femeii.

2. Statutul social al bărbatului. 

Felul în care te miști, cum vorbești cu oamenii, cum te comporți și cum reacționează oamenii – asta încearcă să evalueze femeile încă din primele secunde. Capacitățile tale financiare vor fi, de asemenea, un factor important. Pentru femei, este întotdeauna important să înțeleagă care este statutul tău social. Ești undeva la mijloc sau în vârf? Ce fel de viață va avea, dacă te va alege ca partener?

Atunci când femeile observă la bărbat statutul ridicat, ele sunt atrase de el la nivel natural. Și nu, nu vorbim despre faptul că femeile sunt mercantile, deoarece statutul nu întotdeauna este despre mulți bani. Statutul – este în primul rând, personalitatea bărbatului și cine este el pentru oamenii din jur. Bărbatul poate câștiga puțini bani, dar cei din jur îl vor respecta și vor ține întotdeauna cont de opinia lui.

3. Cum reacționează bărbatul la privirea femeii.

Facă femeia se simte atrasă de tine sau cel puțin este interesată, atunci schimbul de priviri este o oportunitate excelentă pentru amândoi de a vă dezvolta atracția, interesul și a crea un moment plăcut.

Atunci când femeia te privește, iar tu nu manifesti niciun interes în direcția ei, aceasta o poate face să se simtă „respinsă”. Pe de altă parte, dacă te uiți prea insistent, ea se poate simți incomod, și asta dimpotrivă, o sperie, ceea ce va opri toate încercările ulterioare de a o cunoaște. Este important să respecți echilibrul dintre flirt și obrăznicie.

Privirea corectă – este manifestarea interesului dezinvolt, încrezător și calm. Vă încrucișați privirile, instantaneu îți întorci privirea într-o parte, apoi repeți gestul, dar acum aștepți ca ea să-și întoarcă privirea, după care vă zâmbiți unul altuia și abia apoi te apropii și începi un dialog cu ea.