Iată de ce bărbatul încetează să iubească femeia cu care a parcurs un drum lung.

Se întâmplă adesea că femeia și bărbatul trec prin multe încercări împreună, femeia chiar îl poate scoate din noroi și ei par să fie pentru mult timp împreună… Dar într-o zi bărbatul declară brusc că nu mai are sentimente calde pentru ea și îi spune: ”Gata dragă, e timpul să ne despărțim.”

De ce se întâmplă astfel de cazuri?

Se întâmplă, pentru că bărbatul nu se mai simte o autoritate în cuplu. Datorită faptului că ei doi au trecut prin multe împreună, asta îl face în ochii femeii un diavol de neînțeles care a făcut greșeli, s-a comportat greșit și undeva stupid. Această femeie la un moment dat începe să trateze bărbatul ca pe cineva pe care îl cunoaște foarte bine, îl înțelege și, în general, ce îi poate spune și arăta nou. Ea știe deja totul despre el.

Exact în acest moment bărbatul încetează să mai iubească femeia. Pentru că orice bărbat iubește și vrea alături de sine femeia care îl vede ca pe un erou, o autoritate. Cea care este recunoscătoare pentru faptele sale și îl apreciază foarte mult. Acea femeie care îi poate oferi bărbatului această senzație, care îl poate privi cu ochi plini de admirație – va fi apreciată de către bărbat.

Iar cea care nu-l consideră bărbat, care îi cunoaște toate greșelile și nu îl prețuiește deloc – doar îi va provoca iritare.

Oare femeia poate menține vii sentimentele bărbatului? 

Da, poate.

Femeia care nu încetează niciodată să-și vadă bărbatul ca un erou, va fi întotdeauna dorită. Femeia care este capabilă să aprecieze și să respecte bărbatul – va fi cea mai dulce și mai încântătoare pentru el.