9 lucruri pe care nu trebuie să le faci dacă ai aflat despre infidelitatea bărbatului.

Dacă într-o zi ai fost nevoită să experimentezi infidelitatea persoanei dragi, ar trebui să știi că într-o astfel de situație nu poți face anumite lucruri. Capul sus, te vei descurca!

Iată 9 lucruri pe care nu trebuie să ți le permiți după ce ai descoperit trădarea soțului.

1. Nu te frânge în bucăți.

Da, este mult mai ușor de spus decât de făcut. Știu că primul lucru pe care vrei să-l faci este să plângi și să țipi, până când și el se va simți la fel de rău ca tine. Dar nu-ți permite să te frângi în bucăți. Mai bine respiră adânc și repetă-ți: „Aceasta este fapta lui, ea nu mă caracterizează”.

2. Nu începe o campanie murdară împotriva soțului tău.

Da, în astfel de momente vrei să-ți chemi toți prietenii și să-ți verși amarul: să le spui cât de urât s-a comportat cu tine, cum ți-a distrus viața.

Adevărul este că vei arăta foarte, foarte rău în ochii prietenilor tăi, procedând astfel. Să-ți împărtășești durerea unei prietene apropiate și să te plângi întregii lumi despre cât de ticălos s-a dovedit a fi soțului tău – sunt lucruri diferite.

3. Nu distruge totul în jur

Ești tentată să spargi acel set de ceai scump când ai aflat despre trădarea soțului tău. Stop. Amintește-ți că orice pagubă cauzată de un astfel de gest va avea consecințe financiare pentru tine.

4. Nu implica în situația creată copiii

Copiii voștri sunt spectatorii acestei drame, au bilete la primul rând. Dar nu-ți dorești să le traumatizezi psihicul, nu-i așa? De aceea, trebuie să clarificați lucrurile atunci când copiii nu sunt în preajmă. Când emoțiile vor dispărea, spuneți-le despre cele întâmplate (dacă decideți să divorțați), dar până atunci nu ar trebui să vă vadă scandalurile.

5. Nu fi o victimă

Femeia care a intrat în rolul de victimă după trădarea soțului, este o priveliște jalnică, crede-mă. Nu există nicio scuză pentru actul de trădare. Dar de îndată ce simți că începi să joci rolul de victimă, oprește-te imediat, în orice mod posibil.

6. Evită agresiunea fizică. 

Oricât de mult ai vrea (și probabil că merită) să-i dai trădătorului o palmă, rezistă dorinței. Nici după aceea nu te vei simți mai bine, așa cum speri.

Soțul tău te-a trădat, ți-a frânt inima, dar maxilarul lui rupt nu-ți va vindeca sufletul. Dacă simți un impuls puternic de a-ți vărsa furia fizic, ia lecții de box.

7. Evită să-i provoci gelozie. 

Cel mai prost lucru într-o astfel de situație ar fi să flirtezi cu alți bărbați, să porți ținute revelatoare și să postezi fotografii prea îndrăznețe pe rețelele sociale.

Astfel, soția trădată vrea să compenseze lipsa de atenție a soțului și să-și sporească atractivitatea. Dar se întâmplă opusul – ea arată nedemn.

8. Nu trata cealaltă femeie prost, dacă bărbatul a ales să fie cu ea.

Dacă îți direcționezi toată energia pentru a o umili în prezența soțului (deja fostul) și a copiilor, asta nu va îmbunătăți situația.

Nu, nu ar trebui să o întâmpini cu brațele deschise. Dar amintește-ți că adevăratul motiv pentru care s-a încheiat căsnicia ta, nu este doar ea, ci și soțul tău.

9. Nu renunța la viața ta

Ia ceea ce s-a întâmplat ca pe o șansă de a începe viața din nou, oricât de înspăimântător ți s-ar părea. Ai toate șansele la încă un final fericit. Da, va fi diferit de cel pe care ți l-ai imaginat. Dar aceasta este frumusețea vieții: nu știi niciodată, poate că următorul va fi mai bun decât primul?