10 mesaje care arată adevărata opinie a bărbatului despre femeie.

Bărbații nu sunt obișnuiți să-și arate sentimentele până la o anumită etapă a relației. Și acestea pot fi nu numai sentimente pozitive, ci și negative.

Adesea, opinia bărbatului despre femeie și relația lor poate fi văzută în mesajele scrise de acesta.

1.”Te consider o persoană bună…”

Citind astfel de cuvinte, poți vedea imediat că după ele lipsește „dar …” Dacă bărbatul ți-a trimis un astfel de mesaj după prima întâlnire, atunci nu există nicio îndoială că întâlnirea a fost prima și ultima.

2. “Nu ne-am văzut de mult! Hai să ne întâlnim la o ceașcă de cafea.”

De obicei, un astfel de mesaj este trimis de fostul partener și nu există nicio îndoială că a fost părăsit de actuala iubită. El și-a pus speranța să reînnoiască relația sau vrea doar o întâlnire cu un scop bine determinat.

3. „Știu că inima ta nu este liberă, dar îmi place să vorbesc cu tine.”

Cu acest mesaj, bărbatul îi spune femeii să-și lase iubitul și să meargă la el. Sau speră să-și satisfacă nevoile primitive și în același timp informează femeia în prealabil că relația ei nu va fi distrusă. În acest caz, cel mai probabil, nici el nu este liber și nu vrea să-și schimbe statutul.

4. “Desigur.”

Cu acest răspuns scurt, bărbatul arată că nu se bucură atât de mult de această întâlnire precum femeia. Un răspuns atât de zgârcit în emoții ar trebui să te alerteze.

5. ”Poate ne relaxăm?”

În acest caz nu contează mesajul, ci momentul în care a fost expediat. Dacă a fost trimis în timpul zilei, atunci el planifică o întâlnire. Dar dacă e scris la 12 noaptea, atunci are un singur scop: să-și satisfacă nevoile, dar fără romantism.

6. „Îmi pare rău, nu ți-am văzut mesajele”.

În majoritatea cazurilor, el a văzut mesajele, dar a răspuns astfel pentru că l-ai întrebat direct despre motivul ignorării lor. Pur și simplu nu a vrut să-ți răspundă.

7. ”Vreau să te văd.”

În acest caz, din nou, timpul de expediere este important. Dacă bărbatul vrea să te vadă la câteva zile după întâlnire, cu siguranță vrea să obțină ceva rapid. Dar dacă între voi deja există o relație, atunci el chiar vrea să te vadă, să se bucure de societatea ta.

8. ”Vom vorbi despre asta mai târziu.”

Femeia vrea să discute cu bărbatul un subiect important, iar el amână conversația. Acesta poate fi un moment incomod și el într-adevăr este ocupat, dar o va întreba mai târziu ce a vrut să-i spună.

Există însă situații în care bărbatul pur și simplu ignoră cererile femeii. La astfel de momente ea ar trebuie să fie atentă.

9. ”Nu vreau o relație.”

Nu există un sens ascuns în această frază. El chiar nu vrea o relație și vorbește din timp pentru ca femeia să nu-și facă speranțe false. Nu merită să-ți pierzi timpul cu el.

10. Emoticoane în loc de text.

Emoticoanele sunt distractive, dar nu sunt adecvate. Acest lucru poate fi enervant, deoarece nu toată lumea înțelege sensul fețelor galbene și alte simboluri. Bărbatului pur și simplu îi este lene să-și scrie gândurile, dacă nu are sentimente frumoase pentru femeie.