6 tipuri de oameni pe care o femeie inteligentă nu-i va lăsa în viața ei.

Observăm adesea că discuțiile cu unii oameni ne storc de energie, ne golesc sau ne strică starea de spirit. Dar nu ne ajunge curaj pentru a rupe relația, mai ales dacă e vorba de rude sau prieteni.

O femeie inteligentă înțelege că oricât de neplăcut ar fi, viața, nervii, liniștea sufletească și fericirea ei sunt mai valoroase, decât să rămână politicoasă și „bună” pentru toți. Ea nu va permite nimănui să-i otrăvească viața, să o împiedice să se dezvolte, ci va șterge complet aceste persoane din viața ei:

1. Bârfitorii

La început îi ocolește pentru că are lucruri mai importante de făcut, dar apoi își dă seama că bârfele îi afectează succesul. Femeia inteligentă îi observă rapid pe cei cărora le place să interpreteze greșit și să răstoarne adevărul și îi evită cu orice preț.

2. Cei care se plâng constant

Acești oameni se plâng și sunt nemulțumiți de toate. În preajma lor, tu însăți ajungi să crezi că viața ta este plină de suferință. Ei vor transforma orice sărbătoare într-o slujbă de pomenire.

Femeia înțeleaptă încearcă mai întâi să le inspire viață, să le arate că există o mulțime de oportunități în jur, dar își dă seama rapid că acești oameni adoră să-și plângă de milă. Ea nu este pregătită să se limiteze și să vadă negativismul, de aceea alege societatea oamenilor optimiști și altruiști ca și ea.

3. Ipocriții

Cu cât femeia devine mai matură, cu atât descoperă mai repede lingușitorii care caută pe cine să paraziteze, inventând discursuri dulci. Acest tip de oameni te vor scălda în complimente și te vor privi cu fidelitate în ochi, apoi te vor trăda în cel mai neașteptat moment. Femeia inteligentă preferă oameni direcți.

4. Cei care aruncă vorbe goale. 

Acest tip de oameni adoră să facă promisiuni goale.

Femeia inteligentă nu ascultă bărbații care promit munți de aur și că vor arunca lumea la picioarele ei. Este suficient să o înșeli o singură dată, pentru a-i pierde încrederea și a te alătura celor cu care nu vrea să comunice.

5. Cei care au întotdeauna dreptate

Aceștia sunt oameni încăpățânați, care nu știu să cedeze. Este imposibil să-i convingi, chiar dacă greșesc în mod clar.

Femeia inteligentă nu vrea să-și irosească forțele și nervii cu cei care știu totul. Ea îi lasă să trăiască în lumea lor ireală, fictivă, până când rămân singuri acolo. Ea însă trebuie să se dezvolte în continuare și să atingă obiective reale.

6. Egoiștii

Acești oameni se cred centrul universului. Ei se consideră cei mai buni, iar ceilalți – „oameni de clasa a doua”. Apar în viața ta atunci când au nevoie de ajutor, apoi dispar.

Femeia înțeleaptă nu acceptă să fie folosită. Dacă le acordă timp, atenție, resurse, dar nu primește nimic în schimb, ea preferă să nu mai comunice cu cei care știu doar să ia.