10 lucruri mici care îi spun bărbatului mai mult decât „te iubesc”.

Poți cuceri bărbatul nu numai cu vorbe frumoase. Bărbații apreciază atenția, grija și atitudinea sensibilă a femeii. Chiar dacă îi spui despre dragostea ta în fiecare zi, el nu va aprecia asta.

Există lucruri mici, care sunt mult mai importante pentru bărbați decât cuvintele.

1. Atenția.

Bărbații au nevoie și apreciază atenția feminină. Nu-l respinge în timp ce te uiți la un film interesant. El va considera acest lucru ca lipsa iubirii sau răcirea sentimentelor.

2. Mâncarea lui preferată

O femeie iubitoare ar trebui să cunoască toate preferințele culinare ale bărbatului iubit. Pregătește-i bucatele preferate și cu siguranță îți va aprecia atenția și dorința de a-l hrăni delicios.

3. Hainele tale

Bărbatul care îți cunoaște bine garderoba, are cu siguranță câteva haine preferate acolo. Așadar, oferă-i momente plăcute îmbrăcându-te în ținutele care îi plac.

4. Forma ta atletică

Eforturile tale de a face sport, de a alerga dimineața și de a mânca sănătos nu vor trece neobservate. Astfel bărbatul crede că te menții frumoasă pentru el și va fi sigur de dragostea ta.

5. Complimentele 

Trebuie să găsești zilnic un motiv pentru a lăuda bărbatul pentru abilitățile și talentul său excepțional. Bărbații au necesitatea să fie cu adevărat admirați.

6. Spațiul personal

Alesul tău ar trebui să simtă că are spațiu personal și libertate. Nu-i interzice să se întâlnească din când în când cu prietenii, să meargă la vânătoare sau la pescuit.

7. Cere-i sfaturi

Bărbații au necesitatea să se simtă capul familiei și să rezolve problemele urgente. Permite-i să-și arate competența, consultă-l și arată-i cât de importantă este opinia lui pentru tine.

8. Mulțumește-i

Bărbații sunt încântați atunci când munca și eforturile lor sunt apreciate. Mulțumește-i dacă a spălat vasele sau dacă a făcut curățenie.

9. Îmbrățișează-l

Toți bărbații adoră să fie îmbrățișați, atingerea pentru ei este un semn al iubirii și recunoștinței. Îmbrățișează-l cât mai des.

10. Ascultă-l.

Dispoziția proastă a bărbatului poate afecta toți membrii familiei. Întreabă-l despre motivul supărării, ascultă-l și, dacă este posibil, oferă-i sfaturi bune.

Reține aceste instrucțiuni și încearcă să le folosești în viața ta. Fii blândă și sinceră cu bărbatul tău și el nu te va priva niciodată de atenția și dragostea sa.

Ce-i place bărbatului tău? Scrie-ne în comentarii cu ce acțiuni îți surprinzi alesul.