5 semne ale femeii cu care vei putea construi o relație serioasă.

Cum să-ți alegi corect partenera pentru o relație serioasă?

Personal cunosc câteva exemple de cupluri care au trăit împreună câțiva ani și s-au separat. Cunosc și câteva exemple care au trăit împreună mai bine de 10 ani, și la fel s-a produs ruptura.

De ce se întâmplă asta? Cred că o relație fericită pe termen lung se bazează și depinde foarte mult de persoana care este alături de tine. Mulți oameni, atât bărbați, cât și femei, din păcate nu știu să-și aleagă partenerul/partenera.

Femeile aleg adesea bărbați cu dependențe sau cei care le agresează fizic. Iar bărbații aleg femei strălucitoare și spectaculoase, dar instabile din punct de vedere emoțional. Urmează ani lungi de reproșuri și pretenții reciproce, care în cele din urmă se încheie cu dezamăgire și timp pierdut.

Cum ar putea bărbatul să evite acest lucru? În primul rând, el trebuie să aibă anumite criterii pentru alegerea femeii. În acest articol vreau să vorbim despre cele 5 semne ale femeii care este potrivită pentru o relație serioasă.

1. Dorința femeii de a investi în relație.

Există multe doamne care cred că, din moment ce sunt femei, atunci bărbatul le datorează multe lucruri. Desigur, ar fi mai bine să eviți astfel de femei, deoarece nu sunt potrivite pentru o relație serioasă.

Va fi mult mai eficient dacă îți vei îndrepta atenția către cele care sunt dispuse să investească în relație, nu doar să primească. Astfel de domnișoare există și sunt destule. Trebuie doar să le acorzi atenție și să nu treci pe lângă ele.

2. Comportamentul în timpul conflictelor. 

Chiar și în cel mai armonios cuplu, certurile minore sunt inevitabile. Pentru bărbat este foarte important să-și aleagă o femeie care se ceartă corect.

De asemenea, este importantă absența insultelor reciproce. Discuția despre subiectul conflictului nu ar trebui să se transforme în umilință.

3. Prietenele femeii

Acordă o atenție specială prietenelor cu care comunică femeia. Dacă ți se pare că prietenele ei lasă de dorit, dar ea este foarte bună, atunci privește mai atent. Este posibil să fii pur și simplu fascinat de femeie și să nu observi capriciile ei.

4. Prietenii de s*x opus

Aici este important să înțelegi câți sunt și ce fel de relație au. De exemplu, este inacceptabil ca femeia să meargă la film cu prietenul său, dacă este deja implicată într-o relație de iubire serioasă. Ea îi poate spune partenerului său că este doar un prieten, nimic mai mult. Cu toate acestea, nu trebuie să crezi tot ce ți se spune. Desigur, este mai bine când femeia nu are astfel de prieteni.

5. Dacă este o bună gospodină

Acest punct este valabil în special pentru bărbații care își asigură pe deplin familiile. Ei, mai mult decât alții, au nevoie de o femeie care se ocupă de casă, pentru a nu se distrage pe treburile casnice.