8 motive pentru care bărbaților le plac femeile mature.

Doamnele mature au trăsături de caracter care atrag instantaneu s*xul opus.

În vremurile noastre este foarte dificil să surprinzi pe cineva cu faptul că într-un cuplu bărbatul este mai tânăr decât femeia.

Care sunt principalele avantaje ale unei femei mature?

1. Ea și-a determinat stilul. 

Acum, experimentele au rămas în trecutul îndepărtat. Dacă femeia este deja la vârsta adultă, atunci nu va urma orbește tendințele modei. Acest lucru se aplică nu numai garderobei, ci și coafurilor, machiajului.

Doamna știe să se mențină în formă fără diete. Nici vârsta nu o împiedică să arate bine îngrijită și frumoasă.

2. Este mult mai încrezătoare decât înainte.

Doar odată cu vârsta femeia se poate accepta cu toate calitățile și defectele sale. Ea nu mai este geloasă fără motiv și nu cere aprobarea cuiva. Și cel mai important, femeia matură nu va ezita niciodată să-și exprime părerea. Acest lucru joacă un rol important pentru bărbați.

3. Este autosuficientă

O femeie matură s-a realizat deja, ceea ce înseamnă că bărbatului îi va fi foarte ușor să construiască o relație cu ea, pentru că nu va depinde niciodată de cineva. O femeie autosuficientă nu are probleme financiare.

4. Este o interlocutoare interesantă.

Desigur, nu spunem că fetele tinere sunt plictisitoare. Doar că bărbaților le este mult mai interesant cu femeile mature. Acestea au mai multă experiență de viață, ceea ce cucerește bărbații.

5. Copiii ei sunt adulți. 

Cu o mare probabilitate, copiii ei sunt deja independenți, ceea ce înseamnă că nu este legată complet de ei. Unii bărbați nu vor să-și asume responsabilitatea pentru copiii străini, de aceea vor considera acesta un avantaj.

6. Știe exact ce vrea în pat. 

Ea și-a explorat pe deplin corpul și se bucură întotdeauna de proces, care este foarte important nu numai pentru ea, ci și pentru partener.

7. Nu se grăbește să se căsătorească

Cel mai probabil, femeia deja a fost căsătorită și a înțeles că acesta nu este cel mai important lucru în viață. Nu, nu vorbim despre faptul că ea nu vrea să fie alături de cineva. Ea doar știe că ștampila din pașaport nu decide totul.

8. Este grijulie.

Și spre deosebire de femeile tinere, o femeie matură nu cere atât de multă atenție din partea bărbatului, iar acest lucru este foarte important pentru el. Ce ar putea fi mai plăcut decât o parteneră grijulie? Pentru mulți bărbați, aceasta este fericirea.