Îl placi, dar nu știi cum să-l cucerești? Iată 5 trucuri care te vor ajuta să faci asta.

Vrei să cucerești bărbatul definitiv? Astăzi îți dezvălui câteva trucuri feminine care te vor ajuta să-l faci să fie înnebunit după tine. Fiecare truc se bazează pe principiile psihologiei, de aceea poți fi sigură de eficacitatea lor.

Deci, ce trebuie să faci?

1. Asigură-te că ai privirea încrezătoare.

Majoritatea fetelor atunci când se întâlnesc cu bărbatul pe care-l plac, dintr-un motiv oarecare întorc privirea într-o parte. Nu trebuie să faci asta. În schimb, privește-l direct în ochi și arată-i clar că te interesează personalitatea lui. Fii încrezătoare și nu renunța la dorințele tale.

2. Ascultă-ți corpul 

Se pare că mișcările și gesturile noastre pot demonstra ceea ce simțim cu adevărat. Îndreaptă-ți umerii sau trunchiul în direcția celui pe care îl placi. Nu-ți lua privirea de la gesturile și posturile sale. De obicei, nu acordăm importanță acestui lucru, dar creierul uman funcționează diferit și recunoaște orice semnal al corpului.

 

3. Atingerile

Dacă s-a ivit ocazia, atunci atinge-i mâna. Contactul tactil unește instantaneu oamenii și aprinde pasiunea. Ai grijă ca atingerea să fie blândă și inocentă. În același timp, nu uita să-i zâmbești și să te uiți în ochii lui.

4. Gustările

Împărtășește mâncarea cu bărbatul pe care îl placi. Oamenii se apropie unii de alții mult mai repede după ce s-au delectat cu o prăjitură delicioasă sau cu o altă gustare. Nu uita că drumul către inima unui bărbat este prin stomac.

5. Nu te impune

Nu uita de interesele tale și nu deveni o femeie obsesivă. Bărbații nu tolerează să fie controlați. Fă astfel încât el să vrea să te sune, să-ți trimită mesaje să te invite la întâlniri.

Susține interesul masculin, flirtează, îngrijește-te și atunci bărbatul va face totul pentru a-ți cuceri inima și a fi alături de tine.