8 semne că radiezi energie negativă și cei din jur se îndepărtează de tine.

Ceea ce distinge o existență jalnică de o viață împlinită este viziunea optimistă asupra lumii. Este absolut normal să te simți uneori tristă, dar dacă te plângi mai des decât ești fericită, aceasta este deja o mare problemă.

8 semne că radiezi energie negativă și cei din jur se îndepărtează de tine:

1. Te hrănești cu bârfe

Probabil că nu ai alte distracții și nici nu-ți dai seama că interesul față de viața străină și discuțiile constante doar alimentează energia negativă. Nu poți rămâne pozitivă dacă te bucuri de dramele altora.

2. Te compari constant cu ceilalți

Ești obsedată de invidia că alții au ceea ce nu ai, în ciuda convingerii că ești mai inteligentă, talentată, slabă, de succes etc. Acest lucru este ridicol.

Nu poți crește ca persoană dacă te compari constant cu ceilalți. Oamenii simt invidia ta și te resping. Încrederea în sine este contagioasă; acestea sunt vibrațiile care merită radiate.

3. Limbajul corpului tău este îngrozitor

Limbajul corpului este foarte elocvent. Gândește-te la ultima conversație. Ți-ai întors privirea sau corpul de la interlocutor, ai încrucișat brațele? Dacă da, în mod clar te-a considerat o persoană închisă. Dacă dorești să radiezi negativitate, această metodă funcționează impecabil.

4. Te copleșesc emoțiile.

Ești persoană vie și este firesc să cedezi din când în când emoțiilor. Cu toate acestea, dacă te aperi constant împotriva oricărui lucru mic din cauza incapacității de a te calma și a privi real situația, atunci ești copleșită de emoții negative, iar cei din jur simt asta.

5. Ai un dialog intern negativ

Te descurajezi singură să faci ceea ce îți dorești cu adevărat. De exemplu, îți sabotezi obiectivul de a pierde în greutate, gândind: „Sunt foarte departe de greutatea mea ideală, nu o voi atinge niciodată”. Desigur, nu vei pierde în greutate, pentru că renunți imediat.

6. Îți urăști munca și de multe ori te plângi de ea. 

Crezi că toată lumea își urăște munca și nu este nimic în neregulă cu asta, dar totuși este mai bine să lași aceste probleme la locul de muncă. Câteva plângeri sunt în regulă, dar negativitatea constantă va înstrăina oamenii. Răbdarea prietenelelor și a familiei tale nu este nelimitată.

7. Ești mereu deprimată, dar nu cauți ajutor.

Dacă observi semne de depresie la tine, atunci cu siguranță radiezi energie negativă. Depresia gravă nu este o glumă sau vina ta, dar renunțarea la tratament îți va crea mari probleme.

8. Trăiești în trecut

Trăind în trecut, nu avansezi, nu crești. Agățându-te de evenimentele vechi, nu-ți vei atinge obiectivele și nu vei construi acea viață minunată la care ai visat mereu. Dacă nu renunți la trecut, vei radia negativitate. Privește în viitor și radiază vibrații pozitive.