3 semne că femeia te place, chiar dacă ascunde asta.

Orice bărbat se simte bărbat atunci când este solicitat în rândul femeilor, chiar dacă mulți resping acest lucru și sunt dispuși să demonstreze aprig că nu este așa.

Bărbații nu înțeleg aluziile, de aceea este mai ușor să întrebăm direct femeile cum se comportă atunci când sunt atrase de un bărbat.

3 semne că femeia te place, chiar dacă ascunde asta:

1. Chicoteli ciudate

Am avut situații incomode la locul de muncă de mai multe ori. O colegă cu 5 ani mai mică râdea constant, chiar dacă îi arătam o unghie. Mi s-a părut că este un pic nebună, dar la prima petrecere corporativă s-a dovedit că ea râdea dintr-un motiv.

Într-adevăr, râsul prostesc și chicotelile constante, chiar și la glumele bărbatului, sunt un semn clar că fata s-a îndrăgostit de el, credeți-mă.

2. ”Nu scriu niciodată prima…”

…Dar ție îți voi scrie. În societatea modernă acesta este cel mai clar semnal că femeia este interesată de tine. În majoritatea cazurilor, femeia i-a o poziție defensivă, respinge bărbații care doresc să o cunoască, dar în același timp, încearcă în mod constant să-i amintească celui pe care îl place că este prezentă.

Poate că ți-a trimis un emoji, o imagine sau o felicitare, ca să-i răspunzi și să începi un dialog.

3. Cochetăria

Crede-mă, fetele nu cochetează cu toți bărbații, cu excepția cazului în care vinde împrumuturi bancare. Privirea în jos, îndreptarea părului, aranjarea constantă a hainelor – sunt într-adevăr semne clare. Dacă nu este interesată de bărbat, ea se va asigura să nu fie observată.

Cu bărbatul pe care îl simpatizează, fetele se comportă de parcă ar încerca să facă o fotografie, își strâng buzele, își mângâie părul etc.