14 semne care îți arată că ești o femeie puternică din punct de vedere psihologic

Uneori, nici femeile puternice nu observă semnele evidente care le caracterizează. Așadar, te invit să afli dacă ești una dintre ele. Exact de astfel de femei bărbații se îndrăgostesc iremediabil!

1. Femeia și-a eliberat trecutul

Pentru o femeie puternică, trecutul nu domină prezentul. Ea învață din experiența prin care a trecut și nu se concentrează pe ea.

2. Este egoistă în limite rezonabile

Ea înțelege că există momente în care sacrificiul de sine este o prostie. Știe să fie simultan egoistă și să rămână decentă, fără a depăși limitele.

3. Nu se concentrează asupra viitorului.

Nu așteaptă că într-o zi vor veni zile luminoase, că își va găsi un bărbat bogat, iar acesta o va purta în brațe și îi va plăti toate facturile. Ea este responsabilă pentru sine. Nu se concentrează asupra viitorului, trăiește în prezent.

4. Nu trăiește în iluzii

Înțelege că lumea poate fi crudă și nu toți oamenii sunt buni și amabili, ea doar trăiește și nu permite ca problemele să o doboare.

5. Nu încearcă să-i mulțumească pe toți.

Cineva chiar o urăște pentru asta, în timp ce alții o adoră. Nu-i pasă ce spun alți, cum o percep. Ea este sinceră, cinstită și directă.

6. Este empatică 

Femeia puternică înțelege sentimentele și emoțiile altor oameni, își dă seama de seriozitatea experiențelor prin care trec, de aceea le poate oferi ajutorul, dar numai într-o măsură adecvată.

7. Înțelege că nimeni nu-i datorează nimic

Nu se supără, dacă i se refuză ceva. Ea nu așteaptă nimic de la ceilalți, înțelege că nimeni nu-i datorează nimic.

8. Nici ea nu datorează nimănui nimic.

De aceea, nimeni nu o poate manipula.

9. Știe să refuze

Știe când să spună ”nu” și nu se teme să facă asta. Uneori, situațiile se dezvoltă astfel încât trebuie să poți refuza cererea sau oferta, dacă îți provoacă incomodități.

10. Își asumă responsabilitatea

Nu se teme să-și asume consecințele acțiunilor, faptelor și cuvintelor sale.

11. Investește în sine.

Ea nu economisește pentru dezvoltare sau aspect. De aceea, este atât de îngrijită, frumoasă, inteligentă și interesantă în conversații.

12. Nu se teme de schimbare

Fiecare persoană are o zonă de confort, dar uneori trebuie să ieși din ea pentru a avansa, a schimba, a realiza ceva. Femeia puternică nu se teme de schimbare, pentru că știe că dacă nu avansezi, degradezi.

13. Își asumă riscuri

Ea face parte din categoria acelor oameni care spun: „Cine nu riscă, nu bea șampanie”. Desigur, acesta este un risc deliberat, cu argumente pro și contra echilibrate. Ea știe că responsabilitatea este doar a ei.

14. Nu așteaptă rezultate instantanee

Femeia puternică înțelege că nu este posibil să obții rapid toate beneficiile. Doar o personalitate puternică psihologic rezistă și nu renunță după primul eșec. Nu există rezultate instantanee. Dacă își dorește o siluetă frumoasă, ea este conștientă că trebuie să lucreze multe luni pentru a obține rezultatul dorit.

Bărbații se tem de femeile puternice, dar în același timp se îndrăgostesc iremediabil de ele. Aceste femei provoacă admirație, însă mulți se tem să fie în preajma lor. Cei slabi nu rezistă, ei nu merg pe același drum cu o femeie atât de puternică, persistentă și încrezătoare.