7 semne că bărbatul te iubește cu toate defectele tale.

Suntem ființe vii și emoțiile noastre se pot schimba de la o situație la alta. Atunci când ne este greu, vrem ca bărbatul iubit să ne sprijine și să ne accepte cu toate neajunsurile, cu dispoziția proastă și izbucnirile emoționale neplăcute.

Iată câteva semne că bărbatul te iubește cu adevărat – chiar și atunci când treci prin momente proaste:

1. Nu te va numi nebună, doar pentru că nu înțelege motivul dispoziției tale proaste. 

Bărbatul te calmează când te întorci indispusă de la serviciu. Înainte de a întreba ce s-a întâmplat, te va mângâia, ca să te simți bine. Când îi spui motivul dezamăgirii tale, el îți șterge lacrimile și te îmbrățișează strâns. O face pentru că vrea să te vadă fericită, chiar dacă nu înțelege motivele celor întâmplate.

2. Nu te va numi niciodată proastă.

El nu va găsi nimic ciudat în faptul că strigi la telefonul sau computerul tău. Nimic nu te împiedică să-i ceri ajutorul. Nu te simți singură și el îți reamintește acest lucru în fiecare moment. Știi că te poți baza pe el.

3. Nu te va acuza niciodată că ești prea emoțională.

El te iubește pentru onestitate și deschidere. Și nu te învinuiește atunci când devii nerezonabilă sau prea sensibilă. Acesta este modul în care bărbatul te iubește cu adevărat, chiar și atunci când treci prin cele mai rele momente.

4. El depune efort ca relația să fie mai puternică.

El este cel care vrea să fie cu tine și pentru asta depune efort să rezolve problemele care au apărut între voi. În loc să ignore dificultățile din relație, el lucrează la ele, pentru că vrea o relație pe termen lung, nu ceva trecător.

5. Îți înțelege problemele serioase.

Partenerul tău nu te ridiculizează dacă treci prin perioade depresive. Nu te numește niciodată femeie nebună. El înțelege că uneori nu-ți poți controla emoțiile. El știe că anxietatea te poate copleși, de aceea nu te comporți ca de obicei.

6. Nu-și ascunde sentimentele.

El îți încredințează cele mai profunde experiențe interioare și nu se teme să-și arate emoțiile – de exemplu, plânge dacă cineva din cei dragi a murit.

Nu își ascunde emoțiile atunci când este atins de un film romantic pe care îl priviți împreună. Nu consideră că va deveni mai puțin bărbat dacă îți împărtășește cele mai profunde sentimente. Vrea să-i cunoști toate părțile, chiar și cele pe care le consideră defecte.

7. Te iubește necondiționat pentru ceea ce ești.

Chipul tău adevărat, natura ta nu-l sperie. Vrea să-ți șteargă lacrimile. Pentru el, aceasta devine misiunea principală și vrea să facă asta pentru că ești femeia de care s-a îndrăgostit cu adevărat.