7 cele mai enervante obiceiuri feminine (în opinia bărbaților).

Bărbații, de regulă, sunt ființe răbdătoare. Dar nu merită să le testezi această răbdare, chiar dacă ai reușit să te căsătorești un cel mai flegmatic și calm bărbat. Noi, femeile, însă, nu facem decât să testăm răbdarea masculină cu unele dintre obiceiurile noastre stupide! Am intervievat câțiva bărbați cunoscuți care mi-au spus care sunt cele 7 obiceiuri feminine care îi irită cel mai mult.

7 obiceiuri feminine enervante (în opinia bărbaților):

1. Obiceiul de a te pregăti mult timp. Da, multe femei se împodobesc din cap până în picioare și se gândesc la imaginea lor (chiar dacă merg la farmacie după tampoane). Exact acest obicei – de a te pregăti ore întregi, înfurie bărbații!

2. Obiceiul de a vorbi constant, inclusiv atunci când te uiți la un film sau la un serial. Eu însămi sufăr de asta, pentru că sunt emoțională. Dar, fetelor, nu puteți vorbi neîncetat, oferiți-le bărbaților puțin timp pentru a „digera” informațiile sau pentru a sta în tăcere.

3. Întrebări și interogări – despre fosta, despre prima dată, despre cine are sânii mai frumoși sau cu ce actriță și-ar dori să… Bărbații se simt adesea ca la un interogatoriu. Nu faceți asta, nu răscoliți trecutul. Dacă vrea, bărbatul îți povestește singur totul.

4. Discuțiile sincere cu prietenele. Da, prietenia strânsă presupune încredere, dar să discuți cu prietenele despre mărimea și caracteristicile bărbatului iubit – este prea mult, chiar dacă înainte de asta ați băut o sticlă de vin.

5. Obiceiul de a vorbi despre foștii parteneri – acolo unde este necesar și nu este necesar. Trecutul – este pentru a fi lăsat în trecut!

6. Obiceiul de a tăcea când te-ai supărat, de a te bosumfla și a te comporta rece cu  bărbatul. De ce îl torturezi astfel? Bărbatul nu-ți citește gândurile, așa că mai bine îți exprimi plângerea (de preferință fără să strigi), îi spui ce vrei și dacă te iubește, va rezolva totul.

7. Obiceiul de a face proceduri de înfrumusețare ciudate (în opinia masculină) în prezența bărbatului. Mulți bărbați sunt cu adevărat iritați când văd pe fața femeii iubite aceste nămoluri verzi (maști-lifting), când își rad picioarele chiar în fața lor sau își agață bigudiuri etc….