7 calități ale femeii pe care o iubesc bărbații adevărați.

Poate că tu ești o astfel de femeie: puternică, completă, frumoasă, cu energie puternică. Bărbații uneori se tem și nu pot face față unor astfel de femei.

Deci, cine este femeia pe care sunt dispuși să o iubească doar bărbații adevărați?

1) Femeia care știe să se relaxeze

Un bărbat adevărat nu va spune că femeia are nevoie doar de bani și alte bunuri materiale. Un bărbat adevărat, când este întrebat care este scopul său într-o relație, el va răspunde: ”Să-mi fac femeia fericită.”

Atunci când fac cunoștință cu un bărbat îl întreb, ce ar trebui în opinia lui, să facă viitoarea sa soție? Dacă răspunde: să spele, să gătească, să facă ordine etc., pentru mine acest bărbat nu a trecut testul.

Răspunsul pe care îl aștept de la bărbat: ”Să rămâi mereu la fel de veselă, frumoasă și plină de viață ca în momentul în care ne-am cunoscut.”

2) Ea se bucură de victoriile lui

Nu există bucurie în singurătate. Când mă simt foarte bine, din păcate mă pot simți și rău pentru că nu există un suflet alături de mine cu care să pot împărtăși această bucurie.

Un semnal bun este atunci când prima persoană cu care bărbatul își împărtășește realizările sau succesul este – femeia sa. Nu prietenul, nici mama, ci femeia iubită.

Într-o relație, este foarte important ca partenerii să trăiască împreună evenimentele plăcute și neplăcute. Oamenii se îndepărtează unii de alții tocmai în momentul în care fiecare se închide în sine.

3) Abilitatea de a crea o atmosferă…

…de bucurie, de erotism, de dragoste pentru viață.

Atmosfera la care visează 100% dintre bărbați este dragostea de viață a femeii. Pentru bărbat acest lucru este s*xy și, prin urmare, atractiv.

4) Femeia iubește bărbatul

Ea acceptă bărbatul, nu se teme de el, nu-l disprețuiește. Îl apreciază și îl iubește în mod natural și necondiționat, așa cum a fost creat de Creator.

Femeile adesea se întreabă unde să găsească bărbatul potrivit? Nu trebuie să-l cauți. Este suficient să creezi momentul întâlnirii.

5) Ea nu cere atenție.

Pretențiile feminine sunt cea mai mare spaimă a bărbaților. În orice companie masculină, dacă tragi cu urechea, poți auzi adesea: ”Cât de norocos ești, femeia ta nu te împovărează.”

Dar cum să nu ceri atenție? De fapt, atenția nu se cere – ea se provoacă. Fă astfel încât bărbatul să vrea să te îmbrățișeze și să te mângâie, dar nu o cere.

6) Prietenia

Pentru bărbați prietenia este mult mai importantă decât iubirea. Acest fapt doar trebuie acceptat. Pentru un prieten bun, bărbatul poate face multe sacrificii. De aceea, dacă poți fi cel mai bun prieten pentru bărbatul tău, nu-ți permite să-l minți. Minciuna are un efect distructiv, nu numai în relațiile de prietenie. Nu-ți permite să întârzii, să fii capricioasă, să nu faci ceea ce ai promis.

7) Privirea arzătoare

Este oglinda sufletului nostru. Energia ochilor arzători este autentică.
De fapt, bărbatul nu este principala ta sursă de energie. O astfel de gândire este o mare iluzie.

Mesele ușoare bogate în vitamine și microelemente, activitatea fizică fără supraîncărcare (nu urma moda, doar ascultă ceea ce vrea corpul tău), fitness sau dans (de exemplu)?