6 fraze cu ajutorul cărora vei motiva bărbatul să comunice mai mult cu tine.

Pentru femei – comunicarea este foarte importantă, pentru că le ajută să se apropie de bărbat, să-l cunoască mai bine, să obțină răspunsuri la întrebările care le interesează. Bărbații dimpotrivă, preferă să rămână tăcuți și, dacă este posibil, să evite conversațiile intime sau serioase. Din fericire, există fraze care pot determina bărbatul să vorbească, motivându-l să comunice cu tine mai mult și mai des.

1. „Îmi place când gândești așa.”

Bărbaților le place să arate atotștiutori în ochii femeilor. Ei pot vorbi ore în șir dacă interlocutoarea îi ascultă cu atenție. Chiar și cel mai tăcut bărbat, după o astfel de frază, va dori să-i demonstreze femeii nu numai abilitățile sale oratorice, ci și abilitatea de a gândi.

2. “Ai dreptate! Nu m-am gândit niciodată la asta “.

Uneori, pentru a face bărbatul să se simtă înțelept, atotștiutor și semnificativ, te poți preface că ești mai puțin inteligentă decât ești cu adevărat.

După această frază el va dori să comunice cu tine despre orice. Tot ce ai nevoie este să profiți de moment și să schimbi conversația în direcția potrivită ție.

3. „Vocea ta mă excită”

După o astfel de frază, femeia va trebui să-și facă griji doar pentru un singur lucru – bărbatul va vorbi ore întregi fără oprire. Este dificil să găsești un bărbat care poate rămâne indiferent față de această mărturisire. El își va considera vocea o armă puternică de seducție și va dori să o folosească. În consecință, veți avea conversații lungi și o comunicare versatilă.

4. “Ești atât de bun la …”

Fiecare persoană se bucură când cineva îi laudă abilitățile. Mulți bărbați au un hobby sau o activitate preferată, căreia îi dedică mult timp. De exemplu, partenerul tău cântă la chitară, iubește să joace fotbal, să schieze, cântă grozav sau gătește cea mai bună friptură din lume. Trebuie doar să-ți exprimi admirația pentru talentul și abilitățile sale și atunci el neapărat va dori să vorbească despre activitatea sa preferată. Doar adresează-i întrebările care te interesează și el va fi fericit să-ți răspundă la ele.

5. „Ai avut dreptate.”

Disputele, certurile și neînțelegerile se întâmplă în orice relație, chiar și în cea mai ideală. Problema este că fiecare dintre noi își dorește să aibă dreptate, spunându-i partenerului: „Ți-am spus că așa va fi…”

După astfel de cuvinte, conflictul, de regulă, se agravează. Femeia care a reușit să-și recunoască greșeala, nu coboară în ochii bărbatului, ci dimpotrivă crește în ochii lui. Apoi neapărat veți avea o conversație lungă, iar relația va deveni și mai puternică.

6. „Spune-mi totul, te ascult cu atenție”

Nu doar femeile, ci și bărbații au nevoia de a vorbi și de a-și deschide sufletul.

Tot ce trebuie să facă femeia – să-i ofere bărbatului această oportunitate. Să tacă și să devină un ascultător atent, astfel încât partenerul să poată împărtăși tot ce i s-a acumulat în suflet. În acest caz, vei obține sentimentul de recunoștință, apreciere, admirație, căldură și tandrețe.