Fii atentă, dacă bărbatul îți spune deseori aceste 3 fraze.

Fii atentă, dacă bărbatul îți spune adesea aceste 3 fraze. Iată de ce:

1. „Tu ești sensul vieții mele.” sau „nu pot trăi fără tine” , „trăiesc doar pentru tine”.

Multe femei sunt încântate să audă astfel de cuvinte, li se pare ceva grozav. De fapt, o persoană sănătoasă din punct de vedere psihologic, se pune întotdeauna pe primul loc. Atunci când omul nu are un sens în viață, el își găsește unul (în copii sau în persoana dragă). De exemplu, unele mame își găsesc sensul vieții în fiul lor și îl transformă în ”băiețeii mamei” ceea ce duce la iubire exagerată și la nimic bun.

La fel se întâmplă și cu bărbatul, care îți spune „tu ești sensul vieții mele”, adică se dovedește că el nu are un sens în viață, nu are un interes.

Adesea, în spatele unor astfel de fraze, se ascund tiranii, abuzatorii sau mincinoșii care doar vor să seducă femeia.

Dacă auzi adesea astfel de fraze, acest lucru ar trebui să-ți provoace cel puțin vigilență.

2. ”M-am săturat de viața de burlac, nu mai vreau să fiu singur, îmi doresc o familie”.

Se pare că bărbatul a încercat ceva, acum nu-i mai place acest lucru și vrea să încerce ceva nou, crezând că asta cu siguranță va fi pe placul său. Cu toate acestea, nu se știe dacă încercând viața de familie, nu va dori să se întoarcă din nou la libertate!

Bărbații care își doresc cu adevărat o relație serioasă, nu vorbesc despre asta atât de răspicat și des.

3 „Toate femeile sunt rele, cu excepția ta …”.

Să analizăm situația inversă – femeia îi spune ceva asemănător bărbatului: „toți bărbații sunt răi, doar tu ești bun.” De regulă, într-o relație pe termen lung, mai devreme sau mai târziu se ajunge la situația când acest bărbat care a fost bun se dovedește a fi ca toți ceilalți și de obicei femeia spune: „Știam asta”, „Știam că așa se va întâmpla”.

La fel se întâmplă și atunci când bărbatul consideră că toate femeile sunt rele, însă el a întâlnit femeia unică, specială. Există riscul ca mai devreme sau mai târziu să devii la fel ca celelalte, în opinia lui.