7 lucruri în comportamentul masculin pe care femeile le găsesc atractive.

Mecanismele de atracție dintre bărbați și femei sunt foarte diferite și mult mai complexe decât ne imaginăm. Aspectul exterior și comportamentul atractiv sunt doar la suprafață.

Pe lângă ele, unul se uită la gesturi mult mai profunde și adesea inconștiente pe care le face celălalt. Femeile, fiind mai emoționale, acordă atenție gesturilor complet ascunse pe care nici bărbații nu știu că le fac.

Ce fac bărbații, iar femeilor li se pare extrem de atractiv?

1. Bărbatul vorbește cu pasiune despre hobby-urile și interesele sale.

Pasiunea se extinde dincolo de dormitor. Acest lucru poate fi contagios și inspirator. Multe femei consideră că bărbații sunt foarte atrăgători, dacă au o activitate preferată despre care vorbesc cu pasiune.

2. Poartă roșu

Femeile sunt atrase de hainele roșii ale bărbaților. Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Rochester arată că o mare parte din femei văd bărbații îmbrăcați în roșu ca oameni cu statut înalt, capabili să câștige bani și parteneri de încredere.

3. Este un bun prieten în compania sa.

Pentru aproape toate femeile, este important ca partenerul lor să-și trateze cu respect prietenii. Acesta este un semn indirect al bunătății sale, o calitate foarte importantă și în relația de cuplu.

4. Poartă mânecile cămășii rulate până la coate

Ciudat, dar se pare că această modă este atractivă pentru multe femei. Rularea mânecilor cămășii și încrucișarea brațelor atrage atenția doamnelor și le face să perceapă bărbații ca fiind puternici, de încredere și s*xy.

5. Gătește

Bărbații – culinari sunt adevărate diamante în ochii doamnelor. Cine nu ar vrea să se răsfețe cu bucatele preferate gătite de bărbatul drag.

6. Sudoarea masculină

Bărbații transpirați sunt, de asemenea, incluși în ratingul de atractivitate al ochiului feminin. Un studiu al Universității din Berkeley arată că mirosul transpirației masculine declanșează interes și atracție s*xuală la femeile heterosexuale. Sudoarea acționează la nivel fiziologic și hormonal, oferind curaj, forță și fermitate.

7. Își asumă riscuri. 

Deși bunul simț îți spune că este periculos și nesigur să-ți unești viața cu un bărbat care este dispus să accepte orice problemă extremă care îi pune viața în pericol, aceasta este încă o trăsătură atractivă pentru multe femei.

Bărbații care își asumă riscuri acționează ca un magnet asupra femeilor și, în ciuda instinctului feminin înnăscut de protecție și siguranță, acești bărbați sunt extrem de atractivi pentru femei.