Bărbatul m-a invitat la restaurant, sperând să mănânce din contul meu…

Prietena mea N., are 35 de ani, nu este căsătorită, nu are copii, este o femeie frumoasă, are propria locuință, o mașină și un job bine plătit. În dragoste nu are noroc. Vrea să iubească, dar în același timp vrea să găsească un bărbat demn, nu unul care să stea pe umerii ei.

Recent a acceptat să meargă la întâlnire cu un bărbat nou. Ea speră și crede că într-o zi își va întâlni bărbatul, dar până acum, după fiecare întâlnire, nu știe să plângă sau să râdă. Iată ce i s-a întâmplat…

Prietena mea l-a cunoscut pe M. pe un site de întâlniri. Este mai tânăr decât ea – bărbatul are 28 de ani. Când mi-a spus asta, deja mi-am dat seama că ceva este în neregulă. El i-a scris primul, a fost foarte delicat și i-a spus că este în căutarea unei partenere de viață. Despre diferența de vârstă i-a scris scurt: ”Ești atât de frumoasă, credeam că ai 25 de ani, oricum nu contează.”

Câteva zile de corespondență și bărbatul a invitat-o într-un restaurant. Prietenei mele i-a plăcut foarte mult, i s-a părut un bărbat încrezător, vesel, fermecător, care știe ce vrea în viață. În general, întâlnirea a fost frumoasă, dar iată finalul…

Când au adus nota de plată, M. și-a deschis portofelul și a spus:

– Nu-mi găsesc cardul. Ce să fac…

Și atunci prietena mea care a comandat doar un ceai și o salată ușoară (ea consideră că nu este frumos să mănânci scump pe seama cuiva la prima întâlnire), și-a amintit că pe telefonul noului său prieten văzuse instalată aplicația Google Pay.

Parcă aveai o aplicație de plată instalată pe telefon?a decis ea să-l ajute, înțelegând deja ce se întâmplă.

Bărbatul nu se aștepta la o astfel de întorsătură. A mormăit ceva neclar, incoerent și a încercat să-i explice că nu poate plăti. Adevărul e că prietena mea ar fi plătit și contul lui, dar comanda era prea scumpă, de aceea nu a crezut că este doar un accident. După ce a analizat totul, ea l-a întrebat direct:

– M-ai invitat la restaurant ca să mănânci din contul meu? 

El și-a coborât privirea. Probabil era un gigolo începător, nepregătit pentru o astfel de întorsătură a lucrurilor.

Prietena mea a chemat chelnerul, a cerut nota de plată separată și, după ce a achitat, voia să plece.

– Cine are nevoie de tine, babă bogată?! – a strigat el. 

Ce părere ai despre astfel de bărbați? Chiar au ajuns să fie atât de neputincioși încât să mănânce din contul unei femei?