„Bărbatul datorează totul, femeia nu datorează nimănui nimic.” Iată cum a explicat o femeie această afirmație.

Recent am ajuns într-o dispută cu o femeie pe tema relațiilor între s*xe.

Adversara mea, încerca să-mi demonstreze că bărbatul datorează totul, iar femeia nu datorează nimănui nimic. Explicația ei a fost simplă:

”Dacă unui bărbat i-a plăcut o femeie și el vrea să fie cu ea, atunci este obligat… Mai precis, este obligat să afle imediat ce dorește femeia pe care o place și să-i îndeplinească aceste dorințe pentru a o păstra lângă sine. Sau crezi că femeia are nevoie de bărbat doar pentru a auzi complimente? Să nu crezi că astea sunt lecții de la un couch. Dimpotrivă, aceasta este experiența mea personală trăind cu un profitor. După despărțire, mi-a rămas în suflet doar mizerie și senzația că am fost folosită. De ce femeia ar avea nevoie de toate astea. Ea poate trăi destul de bine fără bărbat.”

Apoi am întrebat-o ce datorează femeia în acest caz. Și ar trebui ea să afle ce dorește bărbatul pentru a-l păstra? Sau reginelor nu li se cuvine să facă asta?

Răspunsul ei a fost:

”De ce ar trebui să fac ceva pentru bărbatul care este mai interesat de mine decât eu sunt interesată de prezența lui alături de mine? Pot trăi singură. De ce ar trebui să-l țin? Pentru o mică porție de endorfine? Le pot obține și fără bărbat. Și ca să nu ajungi în situația că a promis multe, dar nu ți-a cumpărat nimic – cadourile trebuie cerute și primite imediat. Așa înțelegi din prima zi cine este un profitor și cine este adecvat.”

Aceasta este poziția domnișoarelor de astăzi. Se pare că bărbații au nevoie de relații, iar femeile doar să primească beneficii.

Dar există și un adevăr în aceste gânduri. În lumea modernă, relațiile nu mai sunt apreciate și acest lucru este de înțeles. Divorțurile au devenit ceva obișnuit, după care femeia își găsește repede următorul partener.

Acum televiziunea și internetul ne arată doar modele, bloggeri și telenovele, nu și femei muncitoare. Peste tot poți vedea cum fata tânără se căsătorește cu un milionar. Și toate își doresc la fel.

Da, astăzi într-adevăr, bărbații au început să investească mai mult în relații, iar femeile doar așteaptă cadouri.

Dacă nu investești nimic, nu ai nimic de pierdut. La fel e și cu relațiile. Ambii parteneri trebuie să investească pentru a menține relația.