Bărbații au numit 5 motive pentru care au încetat să cucerească femeile.

În ultimul timp, se întâmplă tot mai des că bărbații nu mai cuceresc femeile, ci femeile cuceresc bărbații. Femeile depun eforturi incredibile pentru a atrage și a păstra atenția bărbatului pe care îl plac.

Ce se întâmplă? Bărbații au numit mai multe motive pentru acest comportament.

1. Femeia are cerințe prea mari. 

De îndată ce femeia își dă seama că bărbatul o place, imediat îi apar cerințele. Și cu cât bărbatul încearcă mai mult să o mulțumească, cu atât solicitările doamnei cresc.

Femeia cere să i se îndeplinească toate capriciile, cere cadouri scumpe, admirație.

Bărbatul așteaptă reciprocitate de la aleasa sa, dar nu o primește. Observând acest comportament, bărbații refuză să mai cucerească femeile.

2. Femeia este indiferentă.

Un bărbat, chiar și foarte încrezător în sine, nu vrea să fie respins și ridiculizat de femeie. Dacă ea îi arată clar, cel puțin cu un zâmbet, că va accepta curtarea lui, atunci el o va cuceri.

Dar dacă femeia nici nu observă semnele sale de atenție, dacă îi arată indiferență totală, dacă își bate joc în mod demonstrativ de eforturile sale, atunci puțin probabil el va face pași pentru a o cuceri.

3. Merită să cucerești doar o femeie decentă.

Bărbatul ar cuceri femeia pe care o place, dacă ar înțelege că ea se uită la el, îl studiază și îi răspunde reciproc. Și în același timp bărbații știu că femeile tratează calm intimitatea deja la prima întâlnire. Așadar, ce rost are să cucerești o femeie inabordabilă, dacă în jur există altele mai accesibile.

4. Femeile vor egalitate.

Acum femeile nu sunt de acord cu poziția de lider al bărbaților. Acestea pledează pentru egalitate în toate domeniile vieții. De aceea, bărbații au decis că acum nu mai trebuie să cucerească atenția femeilor, ci așteaptă până când ele o vor face.

Și au ales tactica potrivită. Deja funcționează. Acum femeile cuceresc atenția s*xului puternic.

5. Încercările de a cuceri femeia sfârșesc cu nimic.

Bărbatul cucerește femeia, investește timpul său, o înconjoară cu grijă și atenție și rămâne fără nimic. El nu va cuceri femeia împotriva dorinței sale, poate că ea nu este pregătită pentru o relație din anumite motive și orice ar face, femeia nu-i va răspunde cu reciprocitate.

Bărbații au arătat clar că sunt gata să cucerească femeia, dar numai pe cea care este interesată de ei, și nu de banii, apartamentele sau mașinile lor.