5 tipuri de femei cărora bărbații nu vor să le ofere cadouri

În psihologia modernă, există o opinie că, dacă bărbatul nu-i oferă femeii daruri, atunci, cel mai probabil, ea involuntar sau conștient este motivul acestui comportament.

Desigur, nicio femeie nu va recunoaște faptul că absența cadourilor de la bărbat este rezultatul comunicării greșite cu el.

Contrar credinței populare, nu toți bărbații sunt lipsiți de intuiție. Prin urmare, mulți dintre ei pot capta reticența interioară a femeii de a primi cadouri și în mod inconștient încearcă să nu-i provoace încă o dată acest disconfort.

Dacă te gândești serios la motivul pentru care soțul sau iubitul tău nu-ți oferă cadouri, atunci încearcă mai întâi să te asculți. Poate că rădăcina problemei se află în tine.

Există 5 tipuri de femei cărora bărbații nu vor să le ofere cadouri.

1. Femeia-mamă

Sarcina ei principală este de a face totul ca bărbatul să fie fericit și mulțumit. Ea îi pune nevoile pe primul loc.

Fiecare cuplu are momente dificile în care nu există suficienți bani pentru toate nevoile. Aici, desigur, femeia va economisi pentru sine, iar bărbatului îi va cumpăra totul.

Femeia – mamă este capabilă să decidă totul singură, protejând bărbatul chiar și de deciziile pe care trebuie să le ia el. O astfel de femeie nici nu așteaptă cadouri.

2. Femeia – copil. 

Este caracterizată astfel, nu pentru că ar fi proastă și capricioasă. În comportamentul ei se observă bucurie pentru fiecare lucru mic pe care îl primește de la bărbat.

„Ești în viața mea și mă bucur de asta” – acesta este motto-ul ei. De cadouri nu are nevoie. Bărbatul doar îi permite să-l iubească.

3. Femeia – prădătoare

O astfel de femeie nu-și ascunde dorința de a primi cadouri rafinate, dar nu are senzualitate, nu manifestă iubire și grijă. Poziția ei: bărbatul este dator.

Bărbatul va investi acolo unde își simte semnificația. De la o astfel de femeie el va fugi cu prima ocazie. Dar ea este capabilă să obțină într-un timp scurt multe cadouri.

După ce a fost într-o relație cu o astfel de femeie, bărbatul își pierde dorința de a-i oferi cadouri altei femei, chiar dacă aceasta merită.

4. Femeia – lider

Pompoasă, agresivă. Un critic activ. Poziția ei: „Mai bine fac singură” „Nu mă pot baza pe tine” „M-ai dezamăgit” etc.

O astfel de femeie acaparează teritoriul bărbatului. Atitudinea ei este: „Nu vreau să-ți datorez ceva.”  Ea însăși refuză grija.

5. Femeia – amic 

Relația a doi prieteni pe picior scurt. Ea este gata să-i împărtășească interesele: să urmărească meciul de fotbal și să servească berea împreună. Să meargă într-un bar în loc de restaurant.

”Petrecem timpul distractiv„ – asta îi transmite bărbatului, încercând să elimine din viața lui întâlnirile cu prietenii. Ea creează un surogat al prieteniei masculine.

În diferite situații, jucăm anumite roluri în relația cu bărbatul. Dacă femeia este versatilă, acesta este doar un avantaj.

Cu toate acestea, trebuie să rămânem femei care își pot exprima dorințele. Să fim în primul rând s*xy și jucăușe. Și atunci bărbatul va fi în formă bună lângă noi. De îndată ce ai exagerat cu un rol, aici e finalul, nu mai aștepta nimic de la el.