5 reguli ale femeii neîngrijite, care atrage bărbații indiferent de orice.

Neglijența – este respingătoare, dar pentru un bărbat îndrăgostit nu este un impediment. El oricum nu va observa hainele șifonate, vârfurile despicate și urechile murdare, dacă aude râsul molipsitor al femeii iubite sau găsește în ea calități umane pe care le prețuiește atât de mult.

Iată 5 reguli ale femeii care atrage bărbații, în ciuda neglijenței sale:

1. ”Fii tu însăți, fii adevărată!„

O femeie neîngrijită nu petrece timpul pe îngrijirea aspectului, ci pe dezvoltarea spirituală. Ea citește multe cărți, participă la expoziții, călătorește. Este o interlocutoare interesantă, iar bărbaților le place această calitate. Chiar dacă nu este atât de atractivă și impecabilă ca „vedetele” arogante, pentru o relație permanentă nici nu este necesar acest lucru.

2. ”Iubește viața și ia totul de la ea.”

O femeie neîngrijită nu-și va face griji pentru machiaj, ea, fără ezitare, își va arunca pantofii și va merge desculț, nefiind îngrijorată de tălpile delicate. Cu o astfel de femeie te poți bucura de viață, poți obține impresii. Ea – este tovarășul perfect în călătorii și aventuri. Femeia nu-și face griji cum arată, nu caută mereu în poșetă oglinda, iar acest lucru captivează bărbații.

Ea nu-și refuză ceva din cauza fricilor prostești și se bucură de viață.

3. ”Apreciază individualitatea.”

Adesea femeile neîngrijite sunt personalități creative. Da, au o dezordine completă pe cap, acasă și în gânduri, dar acest lucru le face mai populare în rândul bărbaților. Ei doresc să protejeze femeia, să-i ofere stabilitate, încredere în viitor. Femeia nu caută neapărat o relație, ci o găsește în cel mai nepotrivit moment: de exemplu, când o va stropi o mașină.

Bărbaților le place să fie eroi și să salveze de necazuri doamnele mai puțin norocoase.

4. ”Apreciază lumea interioară a persoanei, nu aspectul exterior.”

Această femeie nu judecă omul după haine, coafură, ci încearcă să-i cunoască lumea interioară, fie că este șeful sau instalatorul.

Urmând acest credo, femeia va refuza un mire bogat, dacă el este putred în interior. Va prefera să fie alături de un grădinar, o persoană decentă, dacă este un om cu adevărat profund și interesant. În caz contrar, stilul ei de viață este o consecință a lenei și a pretențiilor care vor dezamăgi rapid bărbatul.

5. ”Evită stereotipurile.”

Această femeie nu condamnă alte persoane și nu va spune niciodată că „toți bărbații sunt răi”. Gândește larg și nu etichetează oamenii, pentru că știe cât de dificil este atunci când ești tratat părtinitor. Bărbaților le place că alături de ea pot deveni diferiți, se pot schimba.

Aspectul nu este cel mai important lucru, deoarece există întotdeauna un bărbat căruia îi pasă mai mult de relație și armonie în familie, decât de curățenia perfectă și soția întotdeauna elegantă.