O femeie inteligentă nu face în prezența bărbatului aceste 7 lucruri.

Femeia ar trebui să fie un mister pentru bărbat. Desigur, acest lucru este ușor la prima întâlnire, chiar și la a zecea. Dar când doi oameni locuiesc împreună, secretele devin mai greu de ascuns. Și, în principiu, nici nu este necesar.

Totuși există lucruri și obiceiuri pe care o femeie inteligentă nu ar trebui să le facă în prezența bărbatului, chiar dacă locuiesc de mulți ani împreună.

1. Procedurile igienice

Bărbatul nu merită să vadă cum îți razi picioarele, cum îți depilezi anumite zone ale corpului sau îți rozi călcâiele aspre. Dacă mergi la salon, de asemenea nu trebuie să-i spui în detalii ce și cum faci. Pentru el, toate acestea sunt lucruri ciudate, neplăcute și deloc interesante. Mai important este rezultatul, o femeie îngrijită alături.

2. Nu lasă la vedere obiectele de igienă și îngrijire

Absorbantele, tampoanele, amestecurile de măști cu miros ciudat – nu sunt pentru ochii bărbaților. Acestea sunt doar ale tale, chestii feminine. Aici pot fi incluse și firele de păr de pe pieptene, din chiuvetă și chiar de pe pernă. Încearcă să le colectezi la timp, să nu mai vorbim de unghiile tăiate și uitate. Nu trauma psihicul masculin.

3. Nu merge la toaletă (cu ușa deschisă).

Aici cu siguranță ar trebui să existe un spațiu personal. Chiar dacă sunteți de mult timp împreună și s-ar părea că nu este nimic de care să-ți fie rușine. Astfel de lucruri trebuie făcute în singurătate, nu demonstrativ.

4. Nu-și arată obiceiurile proaste

Curățarea nasului, mușcările nervoase ale unghiilor, eructația – toate acestea nu trebuie arătate nimănui, în special bărbatului. Femeia ar trebui să rămână întotdeauna o doamnă, iar cele de mai sus nu sunt niciodată atractive. Da, în timp omul se obișnuiește cu toate, dar atunci nu vei mai fi la fel de seducătoare în ochii bărbatului.

5. Nu-l ia cu sine la cumpărături

Majoritatea bărbaților ar prefera să stea acasă decât să meargă la cumpărături. Pentru ei această activitate este o tortură. Dacă îți dă bani, poate face asta și acasă, înainte de cumpărături. În plus, bărbatul nu trebuie să știe exact cât costă toate lucrurile tale. Și va obosi să te aștepte până faci alegerea potrivită. Mai bine ia o prietenă cu tine.

6. Nu vorbește în prezența bărbatului ore întregi la telefon. 

Apelurile scurte și necesare – nu se iau în considerație. Dar atunci când te sună o prietenă și știi că discuția va dura mult timp, du-te în altă cameră. Bărbatul nu trebuie să știe despre toate problemele tale feminine care ar putea fi neinteresante pentru el.

7. Nu discută despre aspect și sănătate.

Chiar dacă sunteți împreună de mult timp și el știe totul despre tine, nu este nevoie să repeți încă o dată că ai „părul subțire” „vergeturi și celulită”, „sâni prea mici”. Te iubește pentru ceea ce ești, dar dacă aude deseori despre neajunsuri, s-ar putea să le observe. Nici despre detaliile vizitei tale la ginecolog nu merită să-i povestești.