Nu-ți distruge singură relația: 8 fraze interzise în comunicarea cu bărbatul.

Uneori cuvintele ne dau aripi, alteori ne provoacă durere. Adesea acest lucru se întâmplă în relația dintre bărbat și femeie. Cineva din cuplu nu-și controlează cuvintele și rănește partenerul cu expresii dure.

8 fraze interzise în comunicarea cu bărbatul:

1. “Fac singură.”

Această expresie face bărbatul confuz și el devine un iubitor al odihnei pe canapea. Cu această expresie femeia îi ia bărbatului tot ce este masculin în el. De fapt, orice bărbat vrea să ajute, să protejeze, să rezolve ceva, creierul său este aranjat și funcționează în acest mod.

De aceea este important să-i spui: „Întotdeauna te descurci mai bine decât mine”, și atunci vei educa un soț sau un bărbat bun.

2. „Cineva a făcut mai bine decât tine.”

Gândește-te, dacă bărbatul ar admira pe cineva, cum te-ai simți? În comunicarea cu bărbatul [în funcție de] calitățile pe care te concentrezi, acele calități le hrănești. Chiar dacă ceva nu i-a ieșit și îl lauzi: „Ei bine, data viitoare vei reuși”, atunci bărbatul se va întoarce spre tine cu cele mai puternice și bune calități pe care le are.

3. „Nu vei reuși”

Cu această expresie îți distrugi singură relația. Dacă nu reușește ceva, atunci probabil că și această relație pe care o construiește cu tine va eșua, înțelegi? Este foarte important să fii o sursă de inspirație pentru bărbat.

4. ”De ce ai cumpărat / făcut asta?”

Bărbatul poate face orice și, dacă a făcut, atunci ar trebui să fii mândră de el. Reacția ta într-o situație de sprijin este importantă, el vrea să-ți vadă emoția. Acesta este un stimulent pentru el să meargă mai departe, să tindă spre noi realizări.

5. „Vorbești prea puțin cu mine.”

Bărbații mai mult ascultă, analizează și apoi îți pot da un sfat. Ei sunt specifici și răspund la întrebări specifice.

6. „Nu faci niciodată….”

El se gândește: „Ei bine, niciodată atunci niciodată” și nu va face nimic. Dimpotrivă, trebuie să-i spui: ”Ți-aș fi recunoscătoare dacă ai face asta…” Iar expresia „tu niciodată …” nu va duce la nimic bun.

7. “Ti-am spus…”

Această expresie va descuraja bărbatul să-și asume responsabilitatea. Noi, femeile, îi împingem să fie responsabili, așa că spunem contrariul – ”bravo, te-ai descurcat!„ Iar cu expresia „Ți-am spus că va fi așa”, el va fi iresponsabil.

8. „Nu te iubesc”

Spune-i aceste cuvinte doar dacă ai decis să-l părăsești cu adevărat. Fii inteligentă, înțeleaptă, flexibilă. Femeile sunt pentru a inspira bărbații. Nu există bărbați răi, există femei care nu știu să construiască relații.