Iată cum îl faci să se îndrăgostească de tine, utilizând aceste 5 „trucuri masculine”.

Unele caracteristici le avem de la natură, de exemplu, frumusețea și șarmul. Dar dacă natura nu ți-a dat toate astea? Atunci trebuie să înveți anumite trucuri psihologice pentru a atrage atenția bărbatului pe care îl placi. Sau chiar să-l faci să se îndrăgostească.

Bărbații și femeile folosesc aceleași trucuri de seducție. Toți flirtăm, aruncăm priviri și încercăm să fim mai buni în ochii s*xului opus. Devenim amabili și zâmbitori, blânzi și atenți. Înțelegem clar când cineva flirtează și încearcă să fie pe placul nostru.

Dar fiecare joacă propriul joc. Femeile au metodele lor de seducție, bărbații ale lor. Însă femeile pot folosi cu ușurință metode masculine, pentru că acestea funcționează excelent.

1. Fii mândră de tine.

Bărbații mereu sunt siguri și mândri de ei înșiși. Rareori își cer scuze pentru lucrurile mici.

Atunci când îți ceri scuze prea des, arăți că nu ești sigură de tine, de acțiunile și declarațiile tale. Femeile încrezătoare sunt întotdeauna mai atractive decât cele nesigure și tăcute. Trebuie să ai poziția ta, fii mândră de calitățile tale pozitive, respectă-te. Fii autosuficientă. Îmbunătățește-ți cunoștințele în diferite domenii. Bărbatului ar trebui să-i fie interesant să petreacă timpul cu tine. Dar nu arăta că ești prea inteligentă și nu te certa cu el.

2. Regula de aur – nu alerga după nimeni.

Îi poți da de înțeles că te interesează, flirtează cu el, sedu-l, dar nu fi inițiatoarea apelurilor și întâlnirilor constante. Chiar dacă ai sentimente, chiar dacă te simți rău fără el. Dacă femeia face primii pași, se consideră că se îndoiește de sine.

Doar autosuficiența atrage atenția altor oameni. Ești o personalitate completă, armonioasă. Ești confortabilă în orice condiție, iar atenția bărbatului este o completare, dorința altei persoane de a fi alături de tine, aceasta este o ramură a schimbărilor din viața ta și nu un scop în sine.

3. Fii misterioasă.

Desigur, comunică, râzi, ascultă și povestește. Dar nu vorbi despre cele mai profunde secrete. Nici despre trecut, nici despre viitor, nici despre experiențele interioare.

Lasă-l pe el să vorbească. Și pune-i întrebări discrete. Ascultă-l. Cere-i sfatul, opinia, dar rămâi pentru el un mister.

Bărbații adoră să folosească aceasta tehnică. „Străinul misterios” pe care vrei să-l descoperi și să-l cunoști, trezește întotdeauna un interes crescut.

4. Flirtează. Fără aluzii vulgare, doar un flirt ușor. Poate cu atingeri întâmplătoare.

5. Glumește. Fă-l să râdă. De obicei, bărbații glumesc și fac femeia să râdă. Dar funcționează și invers. Fii ușoară și jucăușă. Cu o astfel de fată orice bărbat va dori să se întâlnească din nou. Nu-l împovăra cu problemele tale de la primele întâlniri, este inutil.

Și cel mai important truc, care funcționează aproape perfect – deficitul de atenție, dar trebuie să fii sigură că l-ai interesat.

Câteva ore de comunicare și:

„Îmi pare rău, trebuie să fug.”

„Ne întâlnim astăzi?”

”Cu plăcere, dar sunt atât de ocupată, poate mâine?”

Psihicul nostru este construit astfel încât atunci când persoana care ne interesează începe să se îndepărteze, tindem și mai mult să o obținem.

Poate cunoști aceste metode, dar nu le utilizezi? Sau te descurci fără ele? Sau nu trebuie să faci nimic pentru a fi în centrul atenției masculine?