Iată cine este femeia de care bărbatul se plictisește rapid.

Probabil, nu este prea corect să spunem că într-o relație cineva se plictisește de cineva. Pentru că nu vorbim despre lucruri pe care le-am purtat, le-am purtat, apoi ne-am plictisit de ele, le-am aruncat și am cumpărat altele noi, mai bune decât cele vechi.

Dacă bărbatul te tratează ca pe un lucru vechi și dezgustător, nu este de mirare că s-a plictisit de tine. De la început ai fost o opțiune temporară – era o chestiune de timp până când se va plictisi.

De aceea, putem spune cu siguranță că bărbatul se poate plictisi doar de femeia pe care nu o mai iubește. 

O astfel de femeie îl va irita cu tot ce face și nu face. Desigur, există obiceiuri feminine enervante, dar dacă bărbatul iubește femeia, îi iartă totul sau aproape totul: și manichiura în pat și firimiturile în același loc, pălăvrăgeala cu prietenele, și defectele mai mari: cheltuirea irațională a banilor, lenea,  egoismul, emoționalitatea, dorința de a se certa și a dovedi în mod constant ceva, încercarea de a lua poziția de lider în relație (există și bărbați care nu sunt împotriva acestui lucru).

Dacă bărbatul iubește, dar simte disconfort, el cu siguranță va vorbi cu femeia despre asta, în speranța că ea se va schimba. Dacă ea îi ignoră cuvintele, el va avea două căi – de a-i accepta defectele sau de a pleca, pentru că nu le mai suportă. Bărbații acționează mai pragmatic decât femeile care tind să trăiască în iluzia că îl vor reeduca, influența și bărbatul în curând se va schimba.

Depinde foarte mult de modul în care bărbatul vede relația cu această femeie.

Există cupluri în care femeile conduc, iar soților le place asta, în plus, aceste cupluri sunt cele mai durabile. Desigur, există și foarte mulți bărbați cărora le este teamă să ajungă ”sub papucul” femeii, ei vor să domine și desigur, vor experimenta stres într-o relație cu femeia care vrea să decidă totul. Relația lor nu va funcționa, el va pleca și va căuta femeia care va face totul așa cum vrea el ( sau se va preface că face asta). Fiecare persoană caută ceea ce are nevoie într-o relație.

De aceea totul este individual, nu există femei de care bărbații se plictisesc, cu excepția uneia – femeia neiubită, căreia bărbatul nu-i poate ierta nici măcar cele mai mici defecte.