Bărbații adoră aceste 10 lucruri ciudate pe care le fac femeile.

Există 10 lucruri ciudate pe care toți bărbații le adoră. Ei nu recunosc întotdeauna asta, dar majoritatea cred exact așa:

Frica

Atunci când femeia se teme de un șoarece sau un păianjen care a apărut brusc, bărbatul se simte mai puternic și mai curajos decât aleasa sa. Acest lucru îl flatează și el încearcă să o protejeze de orice necaz.

Naturalețea

Bărbații adoră femeile îngrijite. Dar mai mult preferă femeia fără machiaj, naturală – așa este mai apropiată și mai dragă pentru ei.

Vergeturile

Ceea ce femeilor nu le place și vor să ascundă de ochii curioși, din motive neînțelese le provoacă afecțiune bărbaților. Vergeturile de pe pielea abdomenului după naștere îi excită.

Prosopul pe cap

Bărbații adoră naturalețea, iar părul umed înfășurat într-un prosop de baie, li se pare neobișnuit de sexy. În acest moment, ei văd femeia extrem de atractivă.

Sportul 

Fetele care practică sportul atrag băieții cu fesele și corpul lor bine antrenat. Nimeni nu poate explica de ce corpurile feminine transpirate sunt atât de atractive pentru bărbați, dar acesta este un fapt incontestabil.

Apetitul bun

Dacă dorești să fii pe placul alesului tău, la prima întâlnire nu trebuie să te prefaci că nu ai poftă de mâncare. Nu vorbi nici despre dorința constantă de a urma tot felul de diete. Acest lucru îi poate provoca o reacție negativă.

Femeia nu a înțeles sensul glumei

Bărbații adoră să-și arate erudiția și inteligența. După ce au spus o glumă, ei urmăresc îndeaproape reacția fetei. Dacă ea nu a înțeles sensul, bărbatul va fi mulțumit de efectul produs. Astfel se va simți mult mai inteligent decât iubita sa.

Apelul telefonic când doamna este amețită

Atunci când femeia este amețită, ea poate spune lucruri sincere pe care în mod normal nu ar fi îndrăznit să le spună. Nu vorbim despre acele doamne care nu se controlează din cauza beției. Bărbații sunt amuzați de vorbirea lentă și de sugestiile pe care femeia amețită le șoptește la telefon.

Picioarele goale

Picioarele goale ale femeilor arată foarte sexy. Pe plajă, bărbații reacționează într-un mod diferit la ele. Însă picioarele goale pe iarbă, îi excită cu adevărat.